Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ha kiderülne egy közeli fiú barátotokról hogy a kepeitekre szokott önkielégíteni?
Figyelt kérdés
Rosszul esne vagy dicseretnek fognátok fel ?
Ha volt veletek ilyen akk írjátok le legyszi hogy lett e kihatasra a barátságotokra.
2019. júl. 2. 20:12
2/12 anonim válasza:
Vajon hogy tud ilyesmi "kiderülni"? Csakis úgy, hogy eldicsekszik vele az agyoniskolázott intelligens kisfiú. Egy csattanós pofonnal hoznám képbe a véleményemről!
21L
3/12 anonim válasza:
Még ha vonzó számomra egy fiú, akkor se így adja a tudtomra.
6/12 anonim válasza:
Nyilvan valamilyen szintem inponalna de azert szerintem furcsa lenne
7/12 anonim válasza:
Mondjuk egy Facebookról letöltött kép ugyanúgy az ő tulajdona, mint a pötsche. Azt csinál mindkettővel, amit akar. :)
8/12 anonim válasza:
Nem kell kiderulnie. Tudjuk Odonke.
9/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna , egeszsegere
10/12 anonim válasza:
Miként derülne ki? Ki vagy kik számára?
Ha nem nyilvánosan, csak nekem vallaná be, akkor is nagyban számítana, kedvelem őt vagy sem. Ha bírom a srácot, akkor megmosolyognám, egészségére. Talán megkérdeném, szeretné élőben is kipróbálni? ;)
Ha viszont antipatikus, akkor zavarna a dolog és elhajtanám!
Amennyiben nyilvánosan derülne ki, és ebből nekem hátárnyom származna, akkor kicsinálnám a kis fas.t! :-[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!