Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha a barátotokról kiderülne, hogy biszex, és fiúkkal is szexel, miközben együtt vagytok?
A fiúkhoz csak szexuálisan vonzódik a barátotok, de rendszeresen igényli a fiús szexet, közben szeret titeket és együtt lenni veletek...
Mit tennétek?
Ott van, hogy ha kiderülne.
Szerintem a legbunkóbb dolog az egészben, ha mondjuk egytt lennék x éve a barátommal, és titokban kefél, és erre nekem kell rájönnöm.
Milyen kapcsolat ez?
Ha hazudik, akkor hogy higgyjem el, hogy szeret?
Az aids betegek 92%-a homi/bi fijúcska, mert kakiba mártogatja a brét. (illetve a saját fosát tosszák a vérébe, ha ő a "kapó")
Amúgy is megcsalás, de azt meg lehet oldani azzal, hogy elküldöd melegebb éghajlatra.
Az éccel azért kicsit többet kell foglalkozni.
8as:
Nem kell biszexnek lenned ehhez.
Elég az ha egy olyan csajjal kefélsz aki már volt bi pasival, vagy ha a pasija titokban bi.
Hallottam már olyanról, hogy egy meleg srác egy családos bi pasitól kapta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!