Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már szinte az összes férfi az ilyen állandóan tökéletes macákat hajt?
"Kérdező! Ezen az oldalon lesben állnak az ilyen beteg barmok, hogy mikor írhatnak valakinek."
Igen, pont ez a baj. Azok a nők, akik jönnek ismerkedni, kb fél perc alatt le vannak lombózódva ettől a felhozataltól. Ettől ők elmennek, az igény meg marad a nőkre. Ilyenkor jönnek a ratyik, akik kikuncsorognak emberekből képeket, infókat, hogy aztán megzsarolják. A pasi pedig annyira szeretne hinni: majd a gyiken becsajozik.
Az egyik ember a szőrös lábát küldte el, szerinte ezt szeretik a csajok
Úgy látom, sok itt a potenciális áldozat.
Kiírtam a topikba, hogy csak kísérlet volt.
Még azóta is jönnek üzenetek a kiéhezett kanoktól...
Már bocs kérdező de szerinted milyen mi jön ide ismerkedni? Semmilyen ezt csak azok képzelik akik rad írtak kanis szűz perverz stb. Itt a szex részlegen ha van 10-20 igazi női válaszoló akkor bőven sokat mondtam....
Aki meg az ilyen kérdésekből nem vágja le hogy kamu annak már tök mindegy.... ordít róla hogy fiú írta, mivel itt nincs nő , kettő ha lenne se állna így a dolgokhoz.
Utolsó: én tudom, de látod, 25 levél.. ( mióta kiírtam, hogy teszt volt, azóta jött még 3 ismerkedős levél...)
Szóval igen is,ha pár ember látja ezt és elgondolkozik, már megérte csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!