Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi, ha van párjuk akit szeretnek, akkor is mrgkivánnak más (fiatal) lányokat futólag, minden ferfi igy működik?
elméletben igen, jön egy bomba csaj, megkívánod. De nem lépsz, még akkor sem ha ő szólít le.
Ha még megy a rózsaszín köd, az új bombanő levetkőzhet előtted és rádvetheti magát, mégis ellen állsz. Ha már kicsit unalmas a kapcsolat, akkor lehet már te is mozdulsz, de nem vagyunk annyira állatok, hogy ne kontrolláljuk magunkat.
Vagyis igen, kívánjuk fejben, de nem fogunk lépni. Ezt igazán elfogadhatnád. Főleg úgy, hogy 2 óra múlva már nem is emlékszünk a lányra, mintha meg sem történt volna
Maga a gyorsan jott testi kívánat igen, az jelentkezik egy dogos nonél, csajnál, hogy hú de megdugnám, az anyját. De itt kb le is telik a story. Csak egy futo BELSO gondolat, amit utána mindig el is felejtek, elvégre a barátnomet szeretem és kívánom. Soha nem csalnám meg.
Már ha lenne :D De amikor volt, így álltam hozza, és ha lesz, akkor is igy fogok.
28F
Nem, ha nekem jelenleg lenne, akkor hű maradnék hozzá.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!