Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok irtátok, hogy ez gusztustalan, ezért szakítanátok a pasival?
Figyelt kérdés
Írtátok itt régebben hogy szerintetek undorító, hogy ha egy pasinak jó nagy zacskója van, olyan mi a tenyeretekbe is alig fér el, és lóg a golyója. Na most ha összejönnétek egy ilyen sráccal és szexre kerülne a sor, és meglátnátok, hogy ekkora zacskója van, akkor szakítanátok a sráccal emiatt?Dobnátok, nem tudnátok elfogadni hogy nagy a zacskója?2019. júl. 1. 23:32
3/14 A kérdező kommentje:
na, komolyan.
2019. júl. 1. 23:58
4/14 anonim válasza:
Ha bejön, mint férfi, akkor nem zavarna a nagy zacsi.
5/14 anonim válasza:
Jöhetne bevásárolni, úgyis mindig mondják, hogy hozz saját zacskót a gyümölcsnek :D így legalább jó sok gyümit haza tudunk vinni
6/14 anonim válasza:
Exemnek az volt. Volt régebben valami problémája, műtötték is amiatt de amúgy pont nem azt nézegettem..... ha szeret valakit az ember nem ad ilyenekre, ha téged zavar műttesd meg.
7/14 anonim válasza:
Ha minden más "klappol", akkor nem érdekelne.
8/14 anonim válasza:
Az vicces ahogy a fenekemen csattog
9/14 anonim válasza:
Jól írták előttem, legalább mindig van nálad szatyor...
Édesem, nem hoztunk szatyrot, van nálad?...
Hát persze... :D
10/14 anonim válasza:
nem hiszem hogy zavarna, ha amúgy rendben van. szerintem nem szakító ok a zsák mérete.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!