Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli lányok, számotokra az alábbi korosztályokból melyik a leginkább vonzó férfiak tekintetében és miért?
Figyelt kérdés
1. Nagyjából veletek egykorú srácok
2. 25 körüliek
3. 30 körüliek
2019. júl. 1. 22:15
11/18 anonim válasza:
30-tól max 40. Nem tudom miért, de vonzódom az idősebb férfiak iránt. Talán apakomplexus-féle, kiskoromban elhagyott minket apa.
12/18 anonim válasza:
23 éves vagyok, és inkább a 30-as korosztály, mert már tudják mit akarnak, legalábbis a többség. Családot, ilyesmik. A párom is 32 éves.
Az exem jelenleg 33.
Szexuális kapcsolatom volt egy velem egykorú fiúval, de nála maradt is ez, mert nem akart kapcsolatot. Egyik csaj után, a másik... Talán nem is baj,mert ennyi idősen élvezze ki az életet.
Volt dolgom 43 évessel, aki pedig már sok volt nekem, mert nyavajgott állandóan, soha semmi se volt jó, a múltban ragadt. És az a fránya kapuzárási pánik...
13/18 anonim válasza:
40-50 körüliek abszolút esélytelenek? :-(
14/18 anonim válasza:
30-40 közöttiek, mert számomra sokkal kiegyensúlyozottabbak, "életre valóbbak", mint a 20-as korosztály.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!