Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illetlenség megnézni egy szexi nőt?
Mindig rapillantok én is de nem feltűnően.
22l
Én azt mondom, hogy aki kirakja, az valószínűleg mutogatni akarja, na pont az ilyeneket nem bámulom, mert sokszor műanyagból vannak (szilikon, kollagén, 3kg smink, stb...)
Ha meg csinos és jól néz ki, de izlésesen öltözött fel, nem úgy mint az út széli, "10ért akármit vállalok", akkor megnézem, de pozitív visszajelzésnek egy mosolyt mellékelek neki
:) Volt már belőle beszélgetés, randi, vagy még több is ;)
27F
Nem tudom: elsőre van, aki utálja, kifejti a nemtetszését úgy, hogy elmegy, arrébb megy. Van, akinek bejön, és engedi, hogy nézzék - bár ők nagyon kevesen vannak. Van, aki elfogadja a helyzetet, gondolom mondván, hogyha már az emberének nem tetszik, akkor legalább van, akinek igen.
Én csak a női lábfejeket szoktam vizslatni, és az is sajnos kevés nőnek tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!