Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a harisnyás lábamra akar élvezni. Ugye könnyű lesz kimosni belőle a spermát?
Komolyan nem értem a férfiakat!
Azt mondják hogy ez izgatja, de hogyan ha épp elélvez? Újra felizgul vagy mi? Izgatni orgazmus előtt kell nem?
Nah mind1 is, elnézést. Azthittem csak az én pasim ilyen, bár te jobban jártál.
Az én pasim a szemüvegemre akar élvezni.
Én a helyedbe azt már eldobnám, és vennék másikat.
L
Ne foglalkozz velük! Ki lehet azt mosni, csináljátok azt amit élveztek!
Nekem haj fétisem van (nem nem akarom ráverni a barátnőm hajára) hanem imádom szagolni játszani vele pödörni, ha együtt alszunk játszani, meg ilyesmik 😍
16F
Egyszer megpróbáljátok és ha nem jön ki belőle, vesztek másikat, aztán legközelebb már csak olyanra hagyod, amit nem sajnálsz.
De szerintem kijön belőle.
Amúgy ebben semmi beteges nincs.
Egyszerű lábfétis.
Ennyi.
Persze, könnyen kijön belőle, már csak azért is, mivel a nylon nem szívja be a nedvességet. Egyszerűen lefolyik róla, esetleg a szálakra ragad, de sima szappanos vízzel is kijön akár. Nekem is volt ilyen exem, aki rá volt kattanva a lábaimra, harisnyámra jópárszor oda is ment el. Volt, h egyszerűen csak letöröltem a combomról a nagyját, ami meg a szálak közt maradt, azt miután picit szárdt a cucc vizes ruhával vagy szivaccsal le lehetett törölni.
De pl én úgy is jártam, h reggel sikerült jól eladnunk, így nem tudtam már hazamenni átöltözni, így vissza fölvettem az ágy mellől az előző napi harisnyát, aminek a talpán maradt némi cucc rászáradva. Látszani nem látszott, csak annyi volt, h egy részen meg volt picit keményedve az anyag... Különösebben nem zavart a dolog, h így vettem vissza, és elmentem dolgozni. A lényeg az egészben az, h este mikor hazaertem, semmi nem látszódott a harisnyán, gyönyörűen kikopott belőle nap közben. Mondjuk a fekete harisnyával csak óvatosan, mert azon foltot, hagy de testszínűvel nem para egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!