Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti verettétek már ki prostival? Milyen élmény volt?
Figyelt kérdés
2019. jún. 29. 22:53
21/22 anonim válasza:
Ja én pont így voltam #20.
Súlyos depi és csalódás miatt elmentem elvetetni a szüzességemet idős férfiként (27)
Bebyugtatóztam magamat, meg ittam is. Alig emlékszek valamire.. de még így sem tudtam elengedni magamat. Meglovagolt, jó csaj volt am... de így vártam hogy menjen az idő, csak azt láttam hogy egy szolis csaj ugrál a farkamon és színeszkedve nyög :D
Aztán kutyába megpróbáltuk de már nem is állt...végül mondta hogy lejárt az idő.
Nekem ez nem megy érzelmek nélkül. Hálisten utána lett barátnőm, és teljesen más amikor nincs óra csak szép fokozatosan megy át szeretkezésbe az egész, egy este alatt.
Nekem lehet egy fullos orosz insta modell is, ha tudom hogy nem vonzodik, úgy szart sem ér az egész. Inkább recskázok zsepi+ fa tusfürdő áron
22/22 anonim válasza:
Egyesek azért is fizetnek, hogy csak valaki azt nézze ahogy kiverik maguknak, a csajnak meg max le kell vetkőznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!