Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti verettétek már ki prostival? Milyen élmény volt?
Én huszonéves vagyok, és elmentem a Rosszlányokról egy 40-es éveiben lévő nőhöz.
Nagyon jó élmény volt, gondoskodóan végigmasszírozott, beszélgettünk az életről, miután elkezdte verni nekem inkább a női test működésére terelődött a dolog, beszéltünk a szarásairól meg a menzeszeiről, miközben a popsiját simogattam. Együtt fantáziáltunk Szulák Andreáról, és beszélgettünk sci-fi témákról is pl. milyen lenne, ha egy űrlény a csápjával tökéletes puncit szimulálna egy férfi farkának.
Elélvezés után még volt időnk összebújni, a mellei közé dugtam a fejemet és a haját meg a popóját simogattam, ő meg pozitív dolgokat suttogott a fülembe.
Összesítve nagyon jó élmény volt. ;)
#3 Pedig tényleg megtörtént, és egyébként nagyon sok magyar nő, még a prostik is, szeretik a sci-fit.
Inkább Amerikában jellemző ez, hogy sok nő minden tudományos dologtól undorodik.
Az anyukám is nagy sci-fi rajongó.
Szeretem a groteszket, és ti fullba nyomjátok a groteszket, jók vagytok báttyák!!
Nem merek prostihoz menni, félek a herpesz/egyéb más fertőzésektől még kezet fogni sem szeretek.
21/F
#8 Eléggé germofób vagy, a valóságban azért nem terjednek ilyen könnyen a fertőző betegségek.
Közmunkás ismerősöm például elég sokszor talál beszart gatyát és bugyit is kukákban, látja hogy kidobás előtti gyorséttermi tálcákba sokszor mindenféle társadalmi rétegből származó férfiak és nők is beleköpnek, a gyerekeik használt pelenkáit is szanaszét hagyják.
Ha olyan durva lenne a fertőzésveszély, akkor mostanra az egész ország hányna-fosna és nem tudna bemenni dolgozni, de láthatólag mégis működik minden, legalábbis alapvető szinten.
Nem azt mondom, hogy a modern orvoslás hülyeségeket mond, de azért vannak dolgok amiket túllihegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!