Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden fiú csak dugni?
Figyelt kérdés
Minden második gondolatuk akörül forog.2019. jún. 29. 18:17
11/23 anonim válasza:
Azért mert nekünk mindig jó !
Meg a hormonok .
12/23 anonim válasza:
Mert mi így fejezzük ki a szeretetünket.
13/23 anonim válasza:
Tessék bebizonyítani, hogy másra is alkalmas vagy. A tisztelet nem jár alapból nőként sem, azt ki kell érdemelni. Ha ez megvan, akkor majd akarnak mást is.
15/23 anonim válasza:
Ez főként hormonális okokra vezethető vissza. A férfi ember semmiben sem különbözik az állatoktól. Minden nőt megakar termékenyíteni. Emlékszem rá mikor hormonálisan, szexuálisan túlfűtött voltam a 20-as éveim derekán, csak a sexen járt az eszem. Addig voltam szerelmes, amíg a kiválasztott, mondhatni szerencsés hölgyet meg nem kaptam. Utána elmúlt ez az érzés.
16/23 anonim válasza:
Ez az evolúciónak köszönhető mert hajt az ösztön hogy kell a női test
18/23 anonim válasza:
A hormonok működnek sokakban, így nyáron meg ez 2×-esen igaz.
19/23 anonim válasza:
azért mert dugni annyira jó dolog:)
20/23 anonim válasza:
Miért akar minden lány pénzes pasit meg jó külsejű férfit. na pont ugyanezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!