Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan csábíthatnám el?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boszorkány_ kérdése:

Hogyan csábíthatnám el? Szerintetek megérné?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy kb. 2 hónapig jártam egy pasival, volt egy kis petting meg csók, de szex nem.

Aztán szakított velem azzal az indokkal hogy nem tud szerelmes lenni belém! Viszont én szeretnék vele lefeküdni, mert sokszor felhúzta az agyam és egyszerűen kíváncsi vagyok hogy milyen lehet vele. Nem visszaszerezni akarom evvel.

20L

2019. jún. 29. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mond el neki pont így ahogy leírtad!

Ha már ennyire felcsigazott tegyen is valamit!

2019. jún. 29. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

Ebben a melegben felveszel egy pici laza shortot bugyi nélkül és tárogatsz előtte, h kilátszon a nunid, de minimum a nuniszőröd.

Véletlen villantsz. :)

Ugyanez cicitartó nélkül cicit villantva.

Tuti siker, majd írd meg mi volt!

2019. jún. 29. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

".......Aztán szakított velem azzal az indokkal hogy nem tud szerelmes lenni belém!......"

Ez szerintem magyarul azt jelenti, hogy köszi, de nem jössz be. Ezek után ne alázkodj meg a vágyaid miatt. Őrizd meg a méltóságod. Annyi jó pasi van a világon.........

2019. jún. 29. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez akkor nem akart megdugni, akkor ezután se fog.

Az is lehet csak simán megijedt tőled hogy fel akarod csináltatni magad.

2019. jún. 29. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap alatt nem dugott meg, esélytelen. Vagy egyáltalán nem jössz be neki, vagy impotens. Sok sikert!
2019. jún. 30. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:
3+1
2019. jún. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!