Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexi ha egy nő szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi ha egy nő szereti mutogatni a lábát?

Figyelt kérdés

2019. jún. 28. 23:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem, inkább kiábrándító.
2019. jún. 28. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha szép, akkor igen ^_^
2019. jún. 28. 23:55
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egy szép formás comb igenis szexi és bármikor megnézem
2019. jún. 28. 23:56
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Igen.. Sajnos az..
2019. jún. 28. 23:57
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Melyik részét? Biciklivel egész nap forgolódok, mert ha szembejön, akkor visszafordulok megnézni a vádliját, ha előttem megy, akkor mellé érve oldalról nézem, hogyan domborodik a segg, milyen az arca.

Elölről nem tetszik. A comb inkább nem látszik, a térd semmi, a sípcsont szintén semmi. De hátulról nézve a vádli borzasztó szexi, arra nagyon ráizgulok, a comb is ilyen lenne, ha szemből látnám, de azt ritkábban lehet. A lábfej meg olyan, hogy szemből néha nagyon csúnya tud lenni, főleg ha a nagylábúak kifestik a körmöt, akkor egy az egyben Jar-Jar Binks egyeseknél, sajnos nem tudok képet mutatni, mert a nő több év privátba állítás után kinyitotta az instáját, de újra bezárta, viszont felrakott egy olyan képet, ahol jarjaros lábai vannak, és nem mentettem le, de jobb is, inkább ne lássátok.

Ha a lábfejet hátulról látom, mondjuk szandálban, akkor a sarok kereksége nagyon be tud vonzani, utána nem is érdekel, milyen elölről. Sokszor a cipő+zokni is szexi, vagy ha jó a lány, akkor mindegy, mit mutat magából, elég, ha én látom a 4 fal között a részleteket, de igen, nagyon szexi, ha szereti mutogatni.

28F

2019. jún. 29. 00:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a lábfejét, akkor az vadító számomra. Bárcsak lenne egy ilyen nő...
2019. jún. 29. 06:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Imádom a szép lábakat. Nekem megmutathatnád:)
2019. jún. 29. 06:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, Hajrá!
2019. jún. 29. 08:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a ferfiak tobbsege szamara igen. 28/N
2019. jún. 29. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon szexi. Most a nyaron rengeteg kivillano combot latok, foleg az izgat amikor leulnek keresztbe tett kabakkal es a comb also resze is latszik. Nem

birok magammal. De a labfejeket is szeretem.

29/F

2019. jún. 29. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!