Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki szereti a feleségét, barátnőjét mutogatni idegeneknek, vagy barátoknak?
Mi izgat benne titeket? Miért teszitek?
És mit éreztek, mikor ez megtörténik?
Izgat az is, hogy a feleségeteket idegenek dugják, vagy h a nő félrelép és utána hozzátok jön haza? Vagy mi az ami izgató ebben számotokra?
Kérem kort is írjatok magatokét és párotokét is!
Engem az indít be, ha pasizik illetve van is akció.
Eléggé diszkréten kezeljük, szal nem mutogatjuk, nem beszélünk róla.
Mert egyébként nem arról van szó, hogy melleket kirakva megy a Tescoba.
A kutya nem mondaná meg, hogy mi így élünk.
Én 32, ő 30.
Az, hogy miért izgat, nem tudom.
Gyanítom, hogy gyerekorból jön, egy idősebb nő, akibe szerelmes voltam, többször lebukott előttem, hogy pasizik meg félre is lép.
Egyébként első ránézésre ugyan ilyen nő volt, ha a férje gyanakodott, mindenki hülyének nézte, "Az Ági nem olyan".
De, olyan volt.
Engem az izgat ha megnézik a feleségem. Szerintem jó teste van és megakad rajta a férfiak szeme végignézik.
Pl nudista szunában észreveszem, hogy megnézik azért ez nekem tetszik.
Több nem férne bele (félrelépés, szeretkezés mással..)
F39 N38
Örülök ha megnézik a páromat, mert érzem, hogy kívánják. Mindenki olyan nőt akar akit más is szeretne.
Sokat beszélgettem vele, be fogunk venni először egy, majd több pasit.
Nagyon jó lenne nézni, hogy más is hogy oda van érte, ő pedig élvezkedik. Nem szeretném ha megcsalna, ez számunkra csak játék lenne élő vibrátorokkal.
32/F
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!