Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritkán van merevedésem de miért?
30 éves vagyok, de ritkán van spontán merevedésem, és mostanában a szexet sem kívánom már vagy 2-3 hónapja
Nincs különösebb gondom, se lelki bajom, legalábbis nem érzem hogy lenne, nem tudok róla
Munkában különösebben nem fáradok ki, maximum a melegtől, talán ez lehet a fő oka
Van barátnőm, de utazva, vagy utcákat járva elképzelve esetleg más nőkkel sem különösebben hoz mostanában lázba a dolog
Mi lehet a gond? Tényleg a fáradtság, vagy máshol keressem a gondot?
Párommal jól megvagyunk, szexben is. A kezdetleges kudarcokon, vagy túlteljesítési vágyon már nagyon rég túl vagyok.
# 2/3
Szoktam, bár a rosszabbik fajtát, konditerembe járok, heti 2-3 alkalom, de nem szoktam magam megszakítani, csak amíg "jólesik"
# 3/3
De ezt rágörcsölés nélkül vettem észre magamon, és azóta foglalkoztat a dolog
Azt írod, ez gond, aminek keresed az okát. Egy másik mondatban pedig azt, hogy a pároddal nincsen gondod, és más nők nem izgatnak.
Akkor mit akarsz? Gondot, bajt?!
# 5/5
Ezt most nem értem, azt írtam nincs lelki gondom, sem a barátnőmmel nincs gond, pl hogy nem kívánom vagy ilyesmi
De valami probléma mégis van, csak nem tudom mik lehetnek még e dolog kiváltó okai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!