Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyereket akarunk csinálni, akkor elég egyszer elmenni a barátnőmben, majd várni egy hónapot, hogy megfogan-e?
VISZONT: a célunk az, hogy EGY gyermekünk legyen. Tehát ha megfogan a petesejt, majd elmegyek benne mégegyszer a következő menstruácio idejéig, akkor megfogan egy msodik petesejt is?
Vagy ha már egy megfogant, akkor nem fog több petesejt megfoganni az elmenés után?
Nem tudom értitek-e a kérdést.
Tehát ha többször elmegyek benne, akkor több petesejt termékenyül meg és több zigóta vagy mi keletkezik? Vagy egy fogan meg csak, és utána már tökmindegy hogy elmegyek e benne vagy sem?
Gondoljuk tovább....
Ha kb 5 hónapos terhes a párod és akkor szexeltek,te elmész benne,akkor úgy gondolod terhes lesz terhesen? 4 hónap múlva szül,de a másik még csak növekszik majd pár hónap múlva őt is megszüli?
Kicsit olvasgass,tanulj és szerintem csak utána vállaljatok gyereket,mert úgy tűnik csak arról van fogalmatok hogy hogyan készül a gyerek,de másról még nemigen.
Utolsó vagyok...
Mert oke hogy a következő menstruációig mennél el benne újra,de kb ennyi értelme van a kérdésednek mint annak,amit leírtam
Értem, tehát a több elmenés nem jelent, illetve nem egyenlő több megtermékenyítéssel.
Vagyis ha egy elmenéssel már történik megtermékenyítés, akkor még egy elmenés már nem fog okozni egy második megtermékenyítést.
Jól értem?
1: elsőnek vegyetek részt általános felvilágosításon mielőtt belekezdtek a babaprojektbe
2: amikor azok a napok vannak, akkor dúrr bele kell csinálni megállás nélkül minden nap
3: az ikres dolog... no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!