Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti gondolkoztatok már azon, hogy támogatottak legyetek? Ha igen élvezetből vagy pénzhiány?
Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 15:07
1/8 anonim válasza:
Mindkettobol,jelenleg is gondolkodom rajt. 24/L
2/8 anonim válasza:
Valaki engem is támogathatna... :D
30/F
4/8 anonim válasza:
Soha. Kiszolgáltatott helyzetbe lenni maga a halál.
5/8 anonim válasza:
Én gondolkoztam már el rajta, de csak azért, mert izgat a dolog.
7/8 anonim válasza:
Persze, élvezetből is jó lenne, a pénz csak kellemes mellékhatás.... ha szép lennék. :D De nem tolonganak a ferfiak.
Szóval csak gondolkoztam rajta, de nem lenne érdemes belevágnom.
(Amúgy tuti mindenki eljátszott már a gondolattal)
8/8 anonim válasza:
A támogatottságnak sokszor vannak kötelékei, felelőssége. És azért akkora összeget ne is várjatok egy ilyen kapcsolattól... Ezzel az erővel már irány az erotikus masszőr szakma. Ott nem kell lefeküdni senkivel és kényelmesen megvan a havi fél misi. Ja és nem tartozol senkinek semmivel. Minek ide támogató???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!