Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A férfi számára az orális sex tud akkora élvezetet nyújtani mint a vaginális sex?
játékosan, magabiztosan:)
ne aggódj azon, hogy vajon tetszik-e neki vagy sem.. ha nem lesz jó érzés irányítani fog, ha élvezi akkor pedig hagyja, hogy dolgozz:)
is-is, szopni és nyalni is. közben simogathatod a combját, néha abbahagyhatod, és simogathatod magad előtte:) csak kreatívan!
Lányként azt nem tudom, hogy éppen olyan jó-e, de a második kérdésedre válaszolva:
az én barátom azt szereti, ha a nyelvemet mozgatom össze-vissza, miközben a számban van. Továbbá ha erősen "szívom" az is nagyon beindítja. Utóbbi elég kínos/vicces tud lenni néha, amikor egy rés lesz a szám és a farka között aminek ugye hangja van, ezért inkább csak rövid ideig (5-10 mp) szoktam csinálni aztán egy minimális szünet vagy amihez éppen kedvem van csinálni.
Az orális szex (sex:idegen szó) más érzés, mint a behatolásnál, szerintem azért, mert ilyenkor nem én irányítok, hanem várom az élvezetet, sose tudom, mi következik, talán kicsit olyan, mintha a női szerepet próbálnám. Van, hogy jobban élvezem, mint a puncit, máskor viszont az a jobb. Mindkettő kell. A technikáját leírtam pár napja (és régebben ugyanitt már elég sokszor): https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
#4.
Egyébként meg kérdezni kell a fiút, mint ahogyan neki is segítened kell, hogy jól viszonozhassa.
#5:
Lehet be van kapcsolva a gépeden a szülői felügyelet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!