Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat ha olyan a szex, mintha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat ha olyan a szex, mintha nem akarnám, a pasi viszont igen, ez mennyire perverz?

Figyelt kérdés

Szóval mintha erőszakoskodna velem, valójában nem.

Vad és határozott, de ha valami baj lenne, leállíthatom.

Mást is izgat ez?

Ennek mi lehet az oka?

2019. jún. 26. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen! Ez kicsit perverz. De egyáltalán nem baj! Én pasi vagyok, de nekem is nagyon izgató! Sajnos a több mint 40 évem alatt csak egy ilyen lányhoz volt szerencsém. De az a szex tekintetében fantasztikus pár év volt!

48Ffi

2019. jún. 26. 22:52
 12/16 A kérdező kommentje:
És az sem perverz, ha nálam kb 3x akkora, kigyúrt pasik izgatnak, akiknek a kezei között elvesznék?
2019. jún. 26. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Vagyunk így páran, szerintem egyáltalán nem vagy perverz.

32/N

2019. jún. 27. 00:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb minden nőt izgat ez.

N

2019. jún. 27. 00:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Ugyanez.. Szerencsére sikerült találnom egy alkalmi partnert aki elég vad, van egy jel hogy ha azt akarom hagyja abba de én tényleg szeretem ha fáj, ha tépi a hajam, ha lefog.. Ebbe nincs semmi rossz :)
2019. jún. 27. 00:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Azt nem szeretném, hogy fájjon, maximum van az a pont, ami kellemetlen de még izgató.

Az sokkal jobban izgat, hogy dominál felettem, de úgy hogy közben nem aláz meg.

2019. jún. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!