Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskunmajsai és környékei lányok! Fürdőzés alkalmával tesztek ilyet?
Sziasztok.
Mivel láttam ott nem egy jó, szinglinek kinéző nőt, elgondolkodtam, hogy a nők mondjuk megnézik ott a férfiakat? Sejtem igen.
De mondjuk a feneküket? :D
Ha tetszik valaki, odamertek menni, megszólítani a srácot? Vagy vártok, hogy észrevegyen és reménykedtek, hogy majd ő jönne oda hozzátok? (Persze persze, tudom. Úriemberség, hogy a férfi menjen oda. De olyan ódivatú elvárás MINDIG így eljárni)
A kérdésben főleg a Jonathermálba (meg Halastermálba) járó lányokat kérdem. Mert én is szoktam oda járni mikor időm kiadja...
Főleg a szexuális fantáziáról és a tettig eljutó kezdeményezésről szól a kérdés.
Légyszi saját életkorotokat írjátok a válaszotok után.
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
Akkó én néztem mútkor a feszes kis seggedet kérdező!
Nyami nyami...
Jucika 68
Köszönöm #2-nek az értelmes válaszát.
A többiekén elmosolyodtam. :)
Hát a kérdés témájában tényleg baromi releváns adat, hogy kiskunmajsai és környéki. Komolyan nem unjátok még a kérdésnek álcázott társkereső hirdetéseket? Azt hiszitek, hogy attól, üert nektek annyi is elég, hogy 20/L, és már repül is a privát, BÁRMI egyéb ismeret nélkül is, hogy ez ugyanígy van a lányoknál? Hogy már attól felizgul, mert ajánlatot teszel? És még az életkort is megkérdezed az utolsó mondatban, hogy ráprivátozz arra, aki neked megfelelő.
Menjetek már a célnak megfelelő oldalakra ezekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!