Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a női nemiszerv vonzó? Szerintetek az gáz, ha én undorodom tőle és egy csigára emlékeztet? Én sosem dugnám be egy ilyenbe :S miért van ez? 20f
2019. jún. 26. 21:55
31/41 anonim válasza:
Az nem a csiga talpa, amire gondolsz kérdező, hanem a csiga pocija. Azon csúszik.. ;)
32/41 A kérdező kommentje:
Igen de valamiért engem nagyon taszít
2019. jún. 26. 23:10
33/41 anonim válasza:
Nekem se tetszik a punci olyan mint egy nyílt seb
34/41 anonim válasza:
Biztos meleg vagy utolosó. A kérdező meg aszexuális
35/41 anonim válasza:
Van itt baj, nem kevés...
Az nem gond ha nem jön be a pnci, egyértelműen nem való neked. Ne is nézegesd. Nem vagy tudatában mit hagysz ki, így nem is fog hiányozni. A jobb kezed a barátnőd. Élj anyukáddal még 40 évesen is, járj fodrászhoz meg szoliba és legyél mindig trendi, ez a lényeg. Ja, nem.
Vegyél csigát...
32/N
36/41 anonim válasza:
Ha egy ilyen babapuncitól undorodsz, mi lesz veled ha kiderül a kedvesednek sali puncija van?! Mindegy. A sors tartson távol tőlünk téged. 😂
37/41 anonim válasza:
Én már olvastam erről,nem biztos,hogy aszexuális.
Vannak,akik undorodnak a nemi szervektől.
A melleit is taszítónak tartod?
Mert ha nem,akkor nem vagy aszexuális.
38/41 anonim válasza:
Valaki tudja hogy ki a csaj a képen??????
40/41 anonim válasza:
Egy válogatós szűzfiú kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!