Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostitól miket szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostitól miket szoktak kérni a nők?

Figyelt kérdés

Hogyan vannak az árak? A nő tesz ajánlatot? Függ az ár attól, h mennyire csinos a nő, vagy mit kér? Vagy mindegy, mert óradíj van?

Milyen hosszú egy egy alkalom általában (csak szex, vagy egész éjszakás szolgálat)?

Hogy találják meg a nők a pasasokat?

2019. jún. 26. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ezt hívják alkalmi szexnek. De hány éves vagy?

Nem nagyon tudom pasiknál van e ilyen 20/F

2019. jún. 26. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Ez engem is érdekelne.
2019. jún. 26. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Engem is érdekelne!
2019. jún. 26. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

A nő tesz ajánlatot?

- Nem is értem hogy gondolod! ... felhívja a férfit, a férfi elmondja neki mi a program és annak alapján a nő igényel valamit. Attól mert nő vagy, ne gondold már, hogy a férfi számára kiváltság, hogy megdughat/kinyalhat/stb téged.. :D

Függ az ár attól, h mennyire csinos a nő, vagy mit kér?

- Mit képzelsz? De komolyan.. ez totálisan megalázó! A nő egy kuncsaft, pont mintha egy férfi menne nőhöz, ott sem számít, hogy jóképű az illető vagy sem, a lényeg az igényesség és ápoltság.

Milyen hosszú egy egy alkalom általában (csak szex, vagy egész éjszakás szolgálat)?

- Ez attól függ, hogy pontosan miben állapodtok meg, vannak férfiak akiknél több órát is eltölthetsz, esetleg több órára meglátogat.

A legalja kb 10 ezertől kezdődik, /óra, de az messze nem a legjobb minőségű szolgáltatás.

Egy egész éjszaka pedig 60-80 ezer forinttól kezdődik.

Mélységesen felháborító egyébként az ügyhöz való hozzáállásod, mert sugallja, hogy egy férfi prostituált kevesebbet ér mint egy a szakmában dolgozó nő, és mert a kérdés a női felsőbbrendűséget hirdeti, egészen elképesztő, hogy egyes nők mennyire elszállnak a nemüktől, és mennyire lealacsonyítják a férfiakat. Borzasztó!

2019. jún. 26. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

4es nek van igaza.

En 10 ezeret kérek fél óráért de ez névleges mert megvendégelem egy italra beszélgetünk masszázst is kap és teljesen kiismerjük egymást. Ez pedig alaphangon máafél óra nálam.Az akció nem rólam szól ha a hölgy órás nyalást ker akkor egy órás nyalás van nem az a fontos hogy ém elmenjek. Mindig megnevettetem a nőket de hatok is a lelkükre hiszbsok házasságával elégedetlen vendégem van.

Naponta 2 max 3 hölgyet vállalok mert kiégni én sem szeretnék nálam a minőség az első.

2019. jún. 26. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

4-es...kibott nagy EGO-val írsz!!

Nagy megmondó!

2019. jún. 26. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

6, nem megbántani szerettem volna a kérdezőt, de a sok feminista iránymutatás közben azért sokan sajnos hajlamosak átesni a ló túloldalára, és semmibe nézni a férfiakat, holott az egyenlőség nem azt jelenti, hogy egyenlően lenézzük/lekicsinyítjük egymást.. hanem azt, hogy egyenlőek vagyunk.

Azért is írtam a hozzászólásomat, mert teljesen nonszensz maga a feltételezés, hogy egy dekoratív nő ugyanazt a szolgáltatást kedvezményes áron vehetné igénybe, nézd ezzel nem csak a férfiak érdekben szóltam, hanem az összes olyan nő érdekében is, aki egész életében (sajnos) a sok előítéletes férfinek köszönhetően örök másodiknak érzi magát a postán állva, vagy a boltban vásárolva!

Úgyhogy nem minden a külső, és igen, elítélem ha valami úgy gondolja, hogy a külsőség alapján bárkit is előny illet meg!

4-es voltam.

2019. jún. 26. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
*valaki*, bocsánat
2019. jún. 26. 21:49
 9/9 A kérdező kommentje:
jún. 26. 21:31-es! Ne háborogj, túl sok gőgöt látsz bele a kérdésbe. Pasi vagyok, és érdekel ez a dolog.
2019. jún. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!