Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek magabiztos és jó az ágyba ha a méteren miatt komplexusos és önbizalom hiányos vagyok?
#9: WUT? Ezt a sületlenséget honnan vetted? :-P
Nem a méretük miatt választják őket, azt ők is unják hallgatni. Az összes többi miatt: fellépés, határozottság, talpraesettség. Az, hogy a hencegést is kell hallgatni hozzá, az a szükséges rossz benne :-P
Amúgy meg a nők, azért igencsak szeretik, ha rendesen meg vannak b.@.szarintva, keményen, határozottan, dominánsan ;) Szóval ez a "minden téren a nő kedvére fog tenni." ez elég nyálas kis duma, ami pont nem szokott bejönni :-P Hacsak te is nem ezt a fajta kedvükre tevést gondoltad :-D :-D (Bár az eddigi rinyálásod alapján nem hiszem :-P )
#9 hát most őszintén osszezavarodtam !
Az hogy jó meg legyenek bxxx: ahhoz nem megfelelő méret és vadság kell? Ahhoz nem kell túl nagy figyelem, amiről itt sokan magyaráznak ,hogy előjáték nyálas stb...
Meg a fel vágás és a hencegés vele járó rossz... ha nincs rá igényed akkor miért hallgatod?
Tényleg hiába akarok nem értek a nőkhöz . Tényleg nem a kis méretek miatt nem volt senkin hanem mert hülye vagyok.
Köszi 😟😟😟
Mert tele vagy komplexusokkal, fiacskám. Nem a méreted a gond, hanem ami a fejecskédben van.
Egy csajszi is ugyanúgy lehet komplexusos. Mondják kicsi a cicim, nem lapos a hasam, nem elég kerek a popóm, mi van ha nem tetszik neki a puncim? Te örülnél egy gátlásos lánynak szex közben??
#16 persze hogy nem. Ez kétségbe esés !!!
A hisztis nők szexelnek és találnak párt, míg az aggódó fiúcskák sose szexelnek és soha nem lesz senkijük.
#18 most már nem ! Egyértelmű !
Aki aggódik hogy jó lesz e a lánynak az nem szexel
Aki keszrja és durr bele az mindent megkap! Egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!