Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi a véleményetek?
Nektek tetszik amikor a kisajkak kilógna? Mi a véleményetek róla?
L
Tetszik. Az a véleményem, hogy jó, hogy van ott valami. Nehéz ezt megfogalmazni, de a lényeg, hogy nem lapos, hanem van kiterjedése, ezáltal élhetőbb. Bár engem az se zavar, ha nagyon szőrös, tehát akár kisajak lóg ki, akár szőrszál, a lényeg, hogy legyen ott, ne csak a csupasz semmi.
28F
Minden punci jó.
Övező szerint soha nem hagynak ott senkit a szex előtt ha meglátják hogy kinek mi van. ( pl egy férfit ha kis pénisze van)
De egy biztos meztelen nőt, látható kisajkakat egyetlen férfi se fog otthagyni, ez 1000%!
Szerintem nagyon érzéki az ilyen punci. Ezt a típust könnyen lehet ajkakkal izgatni, puszilgatni!
Téged zavar hogy ilyen? Hidd el volt olyan partnerem aki odavolt azért ahogy ki tudtam használni ezt az adottságát!
Ha szeretnél adhatok ötletet hogyan izgasd vele fel a pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!