Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb előjáték segít de hogyan?
nem az a lényeg hogy te bírd 100 évig hanem hogy a barátnődet elvigyed mert neki sokkal nehezebb/hosszadalmasabb! de igen egy kicsit le visz a hp-ből de viszont hosszabb lesz az egész aktus! meg nem tom de én alapból szeretem nyalni a barátnőmet jó érzés és neki is szóval már csak magam miatt is megteszem :D
meg ugye ott vannak a simogatások mellbimbó has láb váll harapás nyak honalj stb erogén zonái!
pl előjátékkal a szexet eltolod 1 óráig is! az elején egy 5-10 simogatás csók a testrészekre, 10-15 perc nyalás ujjazás ez már 20-25 perc! maga az aktus legyen pl 10-15 perc ekkor meg állsz még egy 10-15 perc nyalásra akkor ez már durván 50 perc azt ujbol aktus akár 10-15 percig mert közben azért pihentél! ha gumival csináljátok lehet még egy ujabb nyalás menet! de egy idő után tovább fogod bírni! viszont a nő nem! :D de ahogy észre vettem ez függ pszichésen is! ha egy gyors maszturbálos menetet akarok meg vagyok 1-2 percen belül ha viszont este akarok a barátnőmmel egy jó hosszas menetet akkor akár egy oránál is tovább birom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!