Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Ha a lányotok beszélgetne veletek a szexről nyitottak lennétek?
Bármilyen bizarr, 20 éves létemre úgy gondolom, hogy anyám a legalkalmatlanabb ember arra, hogy ilyen témákról kommunikáljak vele.
Ugyanis vallási fanatikus szegény. Bármikor próbálkoztam vele ilyen témákról beszélgetni (kb. 12 éves koromtól, bár csak 10 voltam, amikor megjött) állandóan csak hárított, hogy “majd, ha ODA ÉRSZ, elmondok mindent!” Amikor néha provokáltam és cifrább dolgokra is rákérdeztem, vagy volt néhány ilyen elszólásom, akkor még ő háborodott fel, hogy “mégis honnan tudok ilyen dolgokról”, “Az osztálytársaimtól hallom ezt?”
Szóval... az évek során az összes tapasztalatomat más forrásokból szereztem, és nem tőle, ami elég borzasztó, - főleg, hogy más kendőzetlenül beszélhet ilyen témákról a szüleivel.
Szerinte az a “normális
A bigott vallás eredménye...
Egyébként meg teljesen nyugodtan beszélgethetsz vele nyíltan. Sajnos az országban a szexuális kultúra az kb a semmivel egyenlő, úgy hogy nem ártana, hogy ha ez változna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!