Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyitottak mar rátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottak mar rátok?

Figyelt kérdés
Szülőkre, testverre gondolok, vagy láttak-e már meztelenül, vagy a párodat? Hogy reagáltatok?
2019. ápr. 6. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mindig akkorákat fingok a klozetba hogy mindenki tuggya ott vagyok nem mernek bejönni se :D:D:D
2019. ápr. 6. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dugás közben rám nyitott az apám.Egy pár másodpercig nézett meredten,utána sarkon fordult és elpirulva kiment.20L
2019. ápr. 6. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt egy eset mikor végeztünk párom kiment mert nagyon kellett pisilnie aztán én meg simán betakaroztam meztelenül és alig egy percre rá bejött anyós pajti beszélgetni a bugyim meg az ágy végében volt 😅 szóval sejthette hogy volt valami talán azt nem hogy nincs rajtam semmi de vagy fél óráig ott dumált velünk mert közben párom is vissza jött.. full ciki volt.
2019. ápr. 6. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen volt már rá példa.
2019. ápr. 6. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, anyum is nyitott már ránk, és párom anyuja is. :D Humoros volt igazából nem volt gázos.
2019. ápr. 6. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nyitottam már rá szülőként a lányomra. Szerintem nekem gázabb volt mint nekik.
2019. ápr. 6. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Javában a dugás közepén ránk nyitott a nő kamaszkorú lánya! Pillatokkal késöbb be is csukta az ajtót.
2019. ápr. 6. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is így jártam mint a 2.-es. Apám ránk nyitott miközben barátnőmmel szeretkeztünk. Meredten nézett kicsit, és utána kiment.
2019. ápr. 6. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nekem is volt egy eset, amikor az akkori párom lánya ránknyitott. De nem lett belőle probléma.
2019. ápr. 7. 01:00
 10/10 anonim ***** válasza:
👍
2019. ápr. 29. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!