Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak mar rátok?
Figyelt kérdés
Szülőkre, testverre gondolok, vagy láttak-e már meztelenül, vagy a párodat? Hogy reagáltatok?2019. ápr. 6. 20:01
1/10 anonim válasza:
Én mindig akkorákat fingok a klozetba hogy mindenki tuggya ott vagyok nem mernek bejönni se :D:D:D
2/10 anonim válasza:
Dugás közben rám nyitott az apám.Egy pár másodpercig nézett meredten,utána sarkon fordult és elpirulva kiment.20L
3/10 anonim válasza:
Egyszer volt egy eset mikor végeztünk párom kiment mert nagyon kellett pisilnie aztán én meg simán betakaroztam meztelenül és alig egy percre rá bejött anyós pajti beszélgetni a bugyim meg az ágy végében volt 😅 szóval sejthette hogy volt valami talán azt nem hogy nincs rajtam semmi de vagy fél óráig ott dumált velünk mert közben párom is vissza jött.. full ciki volt.
5/10 anonim válasza:
Igen, anyum is nyitott már ránk, és párom anyuja is. :D Humoros volt igazából nem volt gázos.
6/10 anonim válasza:
Én nyitottam már rá szülőként a lányomra. Szerintem nekem gázabb volt mint nekik.
7/10 anonim válasza:
Igen. Javában a dugás közepén ránk nyitott a nő kamaszkorú lánya! Pillatokkal késöbb be is csukta az ajtót.
8/10 anonim válasza:
Én is így jártam mint a 2.-es. Apám ránk nyitott miközben barátnőmmel szeretkeztünk. Meredten nézett kicsit, és utána kiment.
9/10 anonim válasza:
Ja, nekem is volt egy eset, amikor az akkori párom lánya ránknyitott. De nem lett belőle probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!