Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok szex közben?
Igen, a "támogatóm",miklr egy szexi pasival voltam.És az a poén, hogy megbocsátott és utána még ugyanúgy adott pénzt meg költött rám.
22/L
Persze. Először a 14 éves öcsém "szórakozásból uszította a 8 éves öcsémet, hogy nyisson be. Először azonnal kirohant, másodjára leesett, akkor gyors felkaptam a boxerem és megagyaltam mindkettőt. Utána csak másfél órával tudtuk folytatni, mert zavarba jött az exem.
Máskor épp szoptattam a csajt mikor faterom benyitott. Miután hazakísértem a csajt, egy sörrel várt otthon, hogy megdicsérjen, mert ő a 30 év alatt alig talált olyan nőt, aki szeressen szopni, nekem meg 16 évesen elsőre. :D
Anyum, mikor az exemmel tusolás után, törülközés közben egymásnak estünk a fürdőszobába, hallotta, hogy már nem folyik a víz és azt hitte, hogy nem vagyunk bent. Nekem kínos volt, az exem és ő aztán jót nevetgéltek a szituáción... :D
A legutóbbinál nem ránk nyitottak. Inkább ránk találtak... A kocsival egy erdő szélére álltunk be messze az úttól. Két vadász a gyerekeikkel épp arra kóboroltak, először jót mosolyogtak, majd kicsit mormogtak mikor elküldtem, őket a ku.va anyjukba. Mintha nem csináltak volna még ilyet.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!