Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyitottak már rátok szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottak már rátok szex közben?

Figyelt kérdés
Ha igen mi volt mi történt és ki volt?

2017. okt. 27. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, párom huga, a szüleink illetve az én hugom nyitott ránk, meglepődtek, majd hirtelen bezárták az ajtót
2017. okt. 27. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ránk is az exem húga. Ugyan már pont vége volt az aktusnak, de mindkettem meztelenek voltunk. Kiküldtük a kislányt, aki rohant az anyjához, hogy közölje vele, hogy "szexet játszunk". Ultra ciki volt. Bár az anyja volt annyira jófej, hogy nem csinált ebből ügyet. Kb. 18 évesek voltunk akkor, a kislány meg 6-8 körül...
2017. okt. 27. 21:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az akkori barátnőm bátyja, aki amúgy előtte sem túlzottan kedvelt mert én voltam az első kapcsolata a húgának. Viszont meglepetésemre nem csinált belőle nagy ügyet.
2017. okt. 27. 22:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A barátnőm 14 éves lánya. Éppen a dolgok közepén jártunk.
2017. okt. 27. 23:32
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen nyitottak. Apum meg öcsém maszti közben anyum meg sex közben egyszer. Nekik volt ciki. Én abba sem hagytam.
2017. okt. 28. 07:17
 6/13 09912 válasza:
100%
Igen,az akkori barátom huga utána meg az anyja. Épp a dolgok közepén jártunk , ő felettem volt, ruhák szétdobálva de először a kiscsaj bejött és szemrebbenés nélkül mondta , hogy az anyjának kell egy telefonszám ( a kiscsaj katolikus suliba jár 13 éves , azt se tidja mit csináltunk szerintem). Utána bejött az anyja is, hogy miért nem lehet odaadni , neki kell . (45 éves nőnek egy 28 éves csávó telefonszáma. Gondolhatjátok. De nem is zavartatták magukat. Teljesen lehangolódtam. Be is fejeztük.
2017. okt. 28. 08:41
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

Igen, a "támogatóm",miklr egy szexi pasival voltam.És az a poén, hogy megbocsátott és utána még ugyanúgy adott pénzt meg költött rám.

22/L

2017. okt. 29. 15:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer szopatás közben
2017. nov. 8. 19:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyám, akció közben voltunk. Ránk csukta az ajtót és azóta mindig kopog 😂
2017. nov. 20. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Persze. Először a 14 éves öcsém "szórakozásból uszította a 8 éves öcsémet, hogy nyisson be. Először azonnal kirohant, másodjára leesett, akkor gyors felkaptam a boxerem és megagyaltam mindkettőt. Utána csak másfél órával tudtuk folytatni, mert zavarba jött az exem.

Máskor épp szoptattam a csajt mikor faterom benyitott. Miután hazakísértem a csajt, egy sörrel várt otthon, hogy megdicsérjen, mert ő a 30 év alatt alig talált olyan nőt, aki szeressen szopni, nekem meg 16 évesen elsőre. :D

Anyum, mikor az exemmel tusolás után, törülközés közben egymásnak estünk a fürdőszobába, hallotta, hogy már nem folyik a víz és azt hitte, hogy nem vagyunk bent. Nekem kínos volt, az exem és ő aztán jót nevetgéltek a szituáción... :D

A legutóbbinál nem ránk nyitottak. Inkább ránk találtak... A kocsival egy erdő szélére álltunk be messze az úttól. Két vadász a gyerekeikkel épp arra kóboroltak, először jót mosolyogtak, majd kicsit mormogtak mikor elküldtem, őket a ku.va anyjukba. Mintha nem csináltak volna még ilyet.

21F

2017. nov. 20. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!