Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyitottak már rátok szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottak már rátok szex közben?

Figyelt kérdés
Ha igen mi volt mi történt és ki volt?

2017. okt. 27. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Igen elsőnek a szüleim de nem hagytuk abba folytattuk tovább nem jöttünk zavarba.Utána pár év múlva a szomszéd asszony jött át,nyár volt teljesen meztelenül voltunk de akkor sem hagytuk abba pedig mellettünk volt kb 1 méterre.36N
2017. nov. 21. 04:36
 12/13 anonim válasza:
65%

Rám/ránk nyitós story nekem is akad egy pár.

Legelsőnek még 13-14 éves koromban nyitott rám "fényezés" közben anyám. Azután elképesztően zavarban voltam amikor találkoztam vele otthon.

Második story egy osztálykiránduláson történt meg, gimis voltam akkoriban. Franciaországba mentünk egy bérelt busszal, abban az időben az egyik osztálytársammal jártam. Az út maga kb 2 napba telt, így az első nap végére szállást béreltünk. Úgy beszéltük meg barátnőmmel, hogy megpróbálunk egy szobába kerülni. Osztályfőnököm (nagyon jó fej férfi volt, tudta, hogy járunk és gondolta kedvünkre lesz egy kicsit) nekünk adott egy két személyes szobát nagy örömünkre. Be is pakoltunk a szobába, majd lementünk enni a szálloda éttermébe, miután ott végeztünk felmentünk a szobánkba és gondoltuk, hogy milyen izgalmas lenne már ha ott szeretkeznénk egyet.. Bele is vágtunk, de próbáltuk minél halkabban megoldani a dolgot, mikor hirtelen ránk nyitotta az egyik osztálytársunk(aki mellesleg mindkettőnk egyik legjobb barátja volt) az ajtót, később jöttünk rá, hogy nem zártuk be jól az ajtót, ezért simán be lehetett jönni. Én elég lazán vettem az egészet, tudtam, hogy nem fogja szétkürtölni ezt a dolgot, barátnőm viszont nagyon zavarba jött akkor. Osztálytársam gyorsan kiment és becsukta az ajtót, majd bocsánatot kért. A dolog után páran azért megtudták de mindannyian nevettünk rajta és poénosan fogtuk fel az egészet. (Mindketten 16 évesek voltunk mikor történt)

Harmadjára pedig az exem 2 hónap után Németországból jött haza, és már mindketten nagyon kívántuk a másikat. Fel is mentünk hozzájuk még nagy családi vacsora is volt náluk. Aztán olyan este 9-10 fele mindenki elment szépen a saját szobájába (Szülei, 2 öccse,1 bátya), mi is ugyan ezt csináltuk, majd olyan 10-20 perc után bele is kezdtünk a dologba, eleinte még szépen csendesen majd egyre keményebben. Mikor már majdnem a végéhez értem volna, a legkisebb öccse (Akkor volt 7 éves) bejött a szobájába és elkezdi az exemnek, hogy már nagyon hiányolta és, hogy nagyon örülne ha velünk alhatna az este.. hát mondanom se kell, hogy mennyire zavarba jöttünk mindketten, szegényke azt se tudta, hogy mi is történt valójában. Végül lefektette a kisöccsét és folytattuk tovább.

2017. nov. 29. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Izgalmas sztorik
2018. aug. 18. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!