Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól baj ha valaki szűz?
Leginkább fiúkra gondolok. Én már eléggé gáznak érzem, lassan 21 vagyok.
Egy lány sem volt eddig akivel lehetett volna szex. Még barátnőm sem volt.
Hany éves kortól van baj valakivel ha még szűz?
3 as!
Komolyan?
Te lány vagy?
Én 21 éves koromig voltam szűz, de akkor már rengetegszer az ágyamban sírtam este, hogy miért nem kellek egy lánynak sem, miért nem tud szeretni egy lány sem, ilyenek.
Van haverom, aki most 25 éves és még mindig szűz. Nem tudom hogy bírja. Heteró és vágyik a nőkre, csak kib szott szerencsétlen és nem tudja hogy kell csajozni, nem ad magára, stb. Na ott már bőven baj van, mert az a baj hogy az idiótája tanácsokat sem fogad el és nem is változtat semmin, hogy sikerei legyenek.
Amennyitől úgy érzed, hogy GYK-n kell megkérdezned.
Amúgy meg lécci olvass vissza. Millió ilyen kérdés van a válaszok meg ugyanazok.
18
(Ne dolj be a nyugtató szövegeknek. Ha valaki 18 felett szűz, arra már gyanakodva néz mindenki)
Miért lenne gáz? Egyetlen dolog gáz, hogy azt hiszed, hogy szexelni valami oltári nagy tudomány és sok év tapasztalat kell hozzá. Nem. Tévedsz. 1-2-3 hét alatt - ha türelmes a partnered - el tudod érni azt a "tapasztalatot" akár 25 évesen is, mint aki 16 évesen kezdett szexuális életet.
Másrészt ne azért szexelj, mert kellemetlenek érzed hogy még sosem csináltad... ekkora pancser ne legyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!