Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy építkezésnél tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy építkezésnél tényleg lehet így "szexhez jutni"? Röviden lent

Figyelt kérdés

egy lány ismerős (28 éves) mondta futólag, hogy neki ha szex kell és nincs senkije, akkor elég csak "olyan" ruhában kimennie egy építkezéshez és ott lesz valaki aki ...szexel vele

ez tényleg így van?

mert gondolom, hogy ott dolgoznak tisztes családapák is akiket a feleségük és/vagy gyerekek várnak odahaza és akkor megcsalják a feleségüket?

vagy olyan fiatalos srácokat kell ide gondolni?

és van náluk óvszer az építkezésnél használt ruhájuk zsebében tartják?

és hol lehet egy építkezésnél nyugis helyet találni ahol nem zavarja senki őket?

és nem koszosak azok az emberek a munkájuk miatt por, stb.?

tényleg lehet szexet találni építkezésnél?

ha igen, akkor hogyan van ez pontosan?

vagy csak hazudott/nagyzolt az ismerősöm?

de a lány ismerősöm olyan is, aki egy kicsit szeleburdi...

2019. jún. 24. 15:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Kamu az egész.
2019. jún. 24. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durván igénytelen lehet az ismerősöd. Nem is értem amúgy a kérdéseid, hány éves vagy 8? Nem egy ember dolgozik egy építkezésen, vannak köztük családapák,de nem mindegyik az. Vannak laza erkölcsű családapák/férjek és vannak akik nem azok. Nem csalja meg az építő munkás könnyebben a feleséget mint egy másik szakmában dolgozó férfi. Szerintem minden korosztályból vannak itt építőiparban dolgozók. Szerintem aki olyan igénytelen, hogy egy építkezésen szexel egy idegennel az nem annyira aggódik a gumin. A helyszíntől függ szerintem az hogy milyen búvóhelyek vannak. Nyilván más egy város közepe pl mint egy tanya. Ezek az emberek nagyrészt koszosak és budosek, főleg így nyáron. Egesznap fizikai munkát végeznek, gyakran az időjárás is közrejátszik. Mindenhol lehet szexet találni, főleg egy nonek. Nem tudjuk eldönteni igazat mondott e az ismerősöd, mivel nem ismerjük. Remelem mindenre valaszoltam. Elírásokért bocsi, buszon ülök:D 18l
2019. jún. 26. 12:38
 13/19 kisördög1 ***** válasza:
67%

Azért megvan ugye, hogy az építkezéseken milyen pasik dolgoznak?! Igénytelen, koszos, büdös többségében iskolázatlan feketék.

Ha ilyenre vágysz akkor hajrá! Munkámból adódóan még be is tudlak ajánlani és csinálhatjátok az irodámban...

2019. jún. 26. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok. Dolgoztam építkezésen, s tényleg az ember szó szerint büdösre izzadja magát. Aki nem,az nem dolgozik,léhűtő!

Igénytelen lány az aki egy ismeretlennel neki áll szexelni ,pláne,ha még tisztálkodni sem lehet elötte. Ha így teszel tuti,h nagyon hamar elkapsz valami igen igen komoly nemibetegséget.

2019. jún. 26. 12:50
 15/19 A kérdező kommentje:
hahó, nem rólam van szó, hanem egy lány ismertetőmről!
2019. jún. 26. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Remélem is! 😊
2019. jún. 26. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én lakatos vagyok. Mivel, igen sok munkához házhoz járok volt néhány kalandos szexélményem. Építkezésen is dolgoztam már párszor, de ott nem tapasztaltam olyat, amit a kérdező leír.

Az elmúlt 20 évben háznál végzett munkák során, nagyjából egy tucatszor éltem át intim kalandot. Három fajtáját különböztetném meg. Az alkalom szüli a szexet stílus, majd ott vannak azok, akik a második, harmadik megjelenésemre döntik el, hogy szeretnék. Ők sokat beszélgetnek, ismerkednek, majd rászánják magukat a kezdeményezésre. A harmadik csoport a legérdekesebb! Rá lehet érezni, melyik nő az, aki előre elhatározta, ő azért hív szakembert, mert szexhiánya van. Általában apróságért hív ki. Úgy vár, mintha a szeretőjét várná. Szexi ruhában, sminkelve, illatosan, az első pillanattól flörtöl.

Villanyszerelő barátom is hasonló élményekről szokott beszámolni.

Bútorszállítással is foglalkoztam húszas éveimben. Ebben a helyzetben is voltak élményeim. Még egy tartós barátnőt is ismertem meg így. Egy hullámhosszon voltunk már a pakolás alatt is. Majd miután a kollégák hazamentek, én ott maradtam a bútorokat összeépíteni... ;-) 2,5 évig voltunk együtt ezután.

(Hozzátenném: én soha nem vagyok büdös, mint előttem írták a munkásokra! Néha, izzadt, de nem rossz szagú. Büdös az, aki soha nem mosakszik. Aki tisztálkodik, cseréli a ruháit az izzadság ellenére sem áporodott szagú. Én kedvelem a kantáros (kertész) munkás nadrágot, de még ehhez is inget, vagy galléros piké pólót veszek fel. Olykor farmerben, ha a körülmények engedik bermuda munkásnadrágban dolgozom. Parfümöt, dezodort használok, nyáron akár többször is zuhanyzok. Nálam az igényesség elvi kérdés!

Sajnálatosan, a mai világban az igényes, kulturált szakemberek többsége kivándorol nyugatra. Habár nekem ez nem hátrány, mivel így annyi munkám van, hogy nem győzöm. 20 évvel ezelőtt még nekem kellett vadászni a munkákat, manapság én válogathatok, mit vállalok el és mennyiért. A piaci árakhoz igazodva, reális áron dolgozom. Mindez mellett precízen, igényesen.)

2019. jún. 26. 13:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Nőként megdöbbentőnek tartom az ilyen és ehhez hasonló libákat! Első hallásra kamunak gondolnám a dolgot, de én magam is beszélgettem olyan nőkkel, akiknek hasonló a fétisük. Az ilyen helyzetekhez nem elég egy átlagos szexuális vágyakozás, ehhez egyéni perverzió kell, szaknyelven fétis. Egyik hölgy elmesélése szerint, ő azt élvezi, ha megalázó helyzetbe hozzák nyilvános vagy elhagyatott helyen. Pl. erdőben, félreeső parkolóban, elhagyatott tanyán, stb. Partnereket tekintve mindegy ki az, sőt, inkább legyen koszos, primitív ember, mint tiszta és kulturált. Másik nő szintén az elhagyatott helyeken való megerőszakolást imitáló helyzetekre izgul. A kiszolgáltatottság, a vágyak vad kiélése, határokon belüli erőszakoskodás... Az említett nőkkel szakmámból eredően beszélgettem. Viszont, egy hölgyismerősöm őszinte vallomása szerint, őt az erős férfi testszag izgatja. Minél izzadtabb, minél erősebb a szaga, annál jobban beindítja őt. :-o

Nagyon furcsák tudnak lenni az emberek, számtalan szélsőséges fétis létezik!

Nem ítélkezem senki felett, de számomra nagyon megdöbbentő, hogy ezek a nők és férfiak előtérbe helyezik a fétisüket a biztonságos szexszel szemben.

Kedves kérdező! Szexet bárhol lehet folytatni, akár építkezésen is. A kérdés, kinek, mire van gusztusa?

Egy értelmes, átlagember nem ilyen módon kezdeményez intim kapcsolatot! Ha valaki, mégis így tesz, annak valamilyen lelki, pszichés oka van.

Egészséges facér ember vagy próbál változtatni életmódján vagy beletörődik a magányba. (habár utóbbiak lelki élete sem éppen tükrözi a teljes mentális egészségi állapotot)

Ha egy nő, k néninek öltözve mindenáron felakar szedni egy férfit, akkor ajánlom a szórakozóhelyeket. Az óvszerről pedig ne feledkezzen meg! (Még az sem garantál 100 % védelmet!)

47N

2019. jún. 26. 14:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hozzátenném: én soha nem vagyok büdös, mint előttem írták a munkásokra! Néha, izzadt, de nem rossz szagú. Büdös az, aki soha nem mosakszik. Aki tisztálkodik, cseréli a ruháit az izzadság ellenére sem áporodott szagú. Én kedvelem a kantáros (kertész) munkás nadrágot, de még ehhez is inget, vagy galléros piké pólót veszek fel. Olykor farmerben, ha a körülmények engedik bermuda munkásnadrágban dolgozom. Parfümöt, dezodort használok, nyáron akár többször is zuhanyzok. Nálam az igényesség elvi kérdés!"

Felfogtad esetleg, hogy a kérdés kiírója arról beszél, hogy az adott lány AZ ÉPÍTKEZÉSEN SZEDNE ÖSSZE CSÁVÓT, ÉS OTT A KÖRNYÉKEN RANDOM HELYET KERESVE SZEXELNE VELE. Senki nem állította, hogy egy építésen dolgozó feltétlenül büdös.

Az viszont tuti, hogy még egyik építkezésen sem láttam még normális WC-t se, szóval nem hiszem, hogy óránként tusolnak. ---> magyarán ha odamész és kihívsz egy melót, az 10000000% büdös lesz.

2019. jún. 26. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!