Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, van koztetek itt olyan aki nagyon vekony, pici kerek formas popoja van de zavarja hogy alig van cicije mert alapbol vekony alkatu?
Most jövök rá,h mindenevő vagyok. Csak ne legyen kiskorú! ;)
No meg pasi sem...:/ 😂
Nevelés kérdése szerintem leginkább.
A családban / suliban / barátok hogyan bántak vele, milyen példát látott.
Láttam már olyan csajokat, akik ilyen 2/10, se mell, se fenék, csak a nagy bél de valóban hittek benne, hogy jól néznek ki, mert kaptak megfelelő önbizalmat arra, hogy elfogadják, ami van.
Aztán találkoztam már olyanokkal is, akik tipikus 9/10, de mivel mondjuk az egész családja egy nagy f&$z volt vele, kategóriákkal lejjebb látja magát, ha meglátta a tükörben a mását, akkor szörnyűlködés és a többi.
Szóval ez bonyibb, mint amit csak a kinézet indokol.
Jelen.
Amúgy igen, alig van cicim, de ami van, az szerintem elég szép formás, meg többen is mondták már hogy jól néz ki, szóval már megbékéltem vele. A fenekemre edzek, de az sem a legnagyobb, csak van formája. Amúgy alapból ilyen vékony, törékeny testalkat vagyok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!