Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Húsz évesen elkezdhetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz évesen elkezdhetek aggódni a következők miatt?

Figyelt kérdés

-Nem voltam soha együtt egy lánnyal sem de igazán vágyam sincsen rá. A szex nem vonz, sokszor undor keletkezik miatta bennem.

-Meleg nem vagyok mivel a férfiak mégkevésbé sem vonzanak mint a lányok.

-Az aszexualitást is kizárnám. Pár évvel ezelőtt még vonzottak a lányok, megnéztem őket, felállt rájuk a péniszem, de ma már ezek teljesen eltűntek. Közömbösség lépett a helyére.

-A hangulatom állandó, nem szokott változni. Mindig levert, kedvetlen és szomorú vagyok.

-Párkapcsolat szóba sem jöhet nálam. Tudat alatt tudom, hogy több ok miatt kevés lennék a lányokhoz.

2019. jún. 23. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez egyszerűen csak úgy van, hogy ahogy puhul tested (csökken a tesztoszteron szintje), úgy csökken a hajtóeró is sikerre, pénzre, nőkre, hatalomra.
2019. jún. 23. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Francot kell ide pszichiáter. Magányos vagy és emiatt depressziós tüneteid lettek. Keress új társaságokat, járjál el bulikba, szórakozz haverokkal. Menj emberek közé sokat. Nem kell, hogy célod legyen a párkapcsolat vagy szex, csak legyél emberek között. Ez idővel meg fogja oldani a helyzetedet. Nagyon jó lenne például valamilyen páros tánc tanulása (kubai salsa az alap).
2019. jún. 23. 17:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Baráti társaságom nincsen, emberek közé pedig nem járok.
2019. jún. 23. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:
A legjobb dolog amit tehetsz, hogy veszel egy kondi bérletet.
2019. jún. 23. 17:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Már abba hagytam.
2019. jún. 23. 17:26
 16/17 xKakashix ***** válasza:
úgy van ajánljátok neki a gyógyszert egyből, mindenre az a megoldás... sok idióta 🤦‍♂️
2019. jún. 23. 19:16
 17/17 anonim válasza:
azabaj nalad akkor kiujult a depressziv eletkedv nalam is regen kialakult meg minden enis ebbe a remenytelensegbe voltam most is vagyok nem mondom magamat boldog embernek csak orulok magamnak mivel 2dik kapcsolatom utan ujra kialakult depressziv erzes sokaig tartott es nem regiben elmult kicsit tegyel a dolgokert csak akkor jon ossze valami enis azon vagyok jelenleg hogy tortenjen valami :D elotte nagyon kedvtelen voltam emberekhez is alig mertem hozza szolni stb tenyleg kene neked egy orvos akinek elmondhatnad a panaszaidat hidd el csak ugy fog segiteni neked meg minden!!!
2019. júl. 15. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!