Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » (LL! ) Ha választanotok kéne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(LL! ) Ha választanotok kéne, melyik lányhoz vonzódnátok jobban a következők alapján?

Figyelt kérdés

Az egyiknek arany szíve van.Kedves,csupa szeretet,de nem valami inteligens

A másiknak vág az esze,mint a borotva,de nem valami érzelmes.Inkább hűvös tipus.

Természetesen 1000más ok is döntő szempont,de ez csak egy játék. Unatkozom,na :D

2019. ápr. 14. 13:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Melyik szereti a BDSM-et?
2019. ápr. 14. 13:25
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát,ha neked ez lényeges,akkor mondjuk,hogy mindkettő :)
2019. ápr. 14. 13:27
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
1
2019. ápr. 14. 13:27
 4/18 A kérdező kommentje:
Felhívnám a figyelmet a kategóriára,és az LL rövidítésre,minthogy leszbikus lányokhoz szólna a kérdés!
2019. ápr. 14. 13:28
 5/18 anonim ***** válasza:
4%
Intelligencia sem ragad rá idővel, az veled születik. A tudás és a felfogó képesség nem ugyanaz...
2019. ápr. 14. 13:29
 6/18 anonim ***** válasza:
31%

Egy kicsit nehezítsük a játékot. És azt kérdezem, ki hallott már a borderline szindrómáról?

Azoknak, akik abszolút nem hallottak erről, elmondom, hogy ezek az emberek nehezen mutatják ki az érzelmeiket. Nehezen kötődnek másokhoz.

Ugyanakkor nagyon hullámzó érzelmeik vannak. Hol mélyen depressziósak, hol pedig túl pörögnek…

Mivel nekem van ilyen tapasztalatom ilyen lánnyal, nekem már kifejezetten vonzó a borderline…

2019. ápr. 14. 13:47
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Az elsőt!

Mert néha úgy érzem én vagyok az. :D

Néha még azt se találom, hogy hova kell bedobni az érmét az automatákba.

De nagy szívem van, szval ha láttok valahol szerencsétlenkedni, akkor mentsetek meg.

2019. ápr. 14. 13:50
 8/18 A kérdező kommentje:
Szerintem senkivel nem voltam agresszív,vagy bunkó.Szimplán felhívtam a figyelmet,hogy lányokhoz szól a kérdésem.Meleg kategóriában sem az én véleményemet kérdezik,mikor a szőrtelen vs szőrös pasik iránti vonzalmat kérdezik.Ennyi
2019. ápr. 14. 13:51
 9/18 A kérdező kommentje:
11-Ó,olyan bárkivel előfordul :) Én is egy rakás szerencsétlenség tudok lenni olykor,de ha látlak valahol,megmutatom,hogy hova kell bedobni az érmét.Még a papírpénzt is!
2019. ápr. 14. 13:56
 10/18 anonim ***** válasza:
81%

Másodikat választanám. Mindenkinek vannak érzései. Csak máshogy mutatjuk ki. Általában a második kategória nők a tettekkel bizonyítják szeretetüket. Vagy azzal fejezik ki érzéseiket. Nehezen nyílnak meg,de megnyílnak,csak sok idő.

Én a másodikat választanám :) nyáron meg amúgyis jól jön egy jégcsap :D

2019. ápr. 14. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!