Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 15 centi alatt is van élet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 centi alatt is van élet?

Figyelt kérdés
Nekem a természet sajnos csak 13-14 centiset adott hosszban, átmérőben meg 3,5-4 centit. Szeretnék ismerkedni, de aggódom emiatt.
2019. jún. 23. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%

#1,2,3,4,5,7

Meséljétek már el hogy hány 15 alatti kukival volt dolgotok? És vajon miért nem ők a párotok???

Kérdező, ne aggódj , sose lesz csajod. Ez egy egyszerű tény. És hogy ne legyek ekkora paraszt, mindegy hogy a kis méreted vagy komplexusod miatt, de sose mersz majd szexelni.

2019. jún. 23. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Őszinte véleményem, mégha ez sok embernek nem is fog tetszeni:

Van egy értéked a nők szemében külső ránézésre. Ne jöjjön senki a blablaval, hogy de hát tetszhetsz valakinek nagyon, míg másoknak nem. Igen, viszont ha 10.000 embert megkérdezel, akkor abból ki fog jönni egy pontszám, és lehet, hogy a 10 ezer nőből pont van 1 aki az extrémen kövér, önbizalomhiányos pasikra bukik, attól még az nem lesz jó parti az átlag számára).

Tegyük fel a pontszámod 6/10 . Egy olyan lánnyal ismerkedsz, akire ugyancsak 6/10re mondaná 10.000 férfi. A méret egy kicsit lényeges, nem számottevő, de ha egy ilyen nő választhat hasonló srácot, aki hasonlóan kedves/okos/helyes és a többi, a farka viszont átlagos, miért ne tenné?

Én azt gondolom, sokszor az lenne a jó, hogyha az ilyen srácok megpróbálnának a kategóriájuknál kicsit lejjebb próbálkozni, mint ami indokolt volna külső szemmel. Azok a lányok sokkal könnyebben fognak belédszeretni. Neked könnyebb dolgod lesz, hamarabb lesz sikerélményed, rájöhetsz, hogy azért ez nem egy központi faktor, mégha fontos is valamilyen szinten.

Amit én látok az ilyen fórumokon meg mindenhol, hogy az igazi gond nem csak a péniszmérettel lehet, hanem azzal is, hogy az adott illető túlaggódja a dolgot. Például milyen első szex lehet az, ahol a férfi már HÓNAPOKKAL azelőtt rá volt stresszelve arra, hogy vajon elég jó a farka, hogy egyáltalán helyzetbe lennének. Az nekem nagyon egy cringefest szexnek tűnik, hamar elsüléssel és a gyakori dolgokkal. Ezen viszont tudsz dolgozni, hogy kicsit jobban elfogadd.

Ez van, ilyen a világ. Most én se vagyok 195cm 100kg olimpiai bajnok, hogy 10/10 (külsőleg+belsőleg) csajokkal randizzak, hiába szeretnék :D Az élet valahol az elfogadásról, beletörődésről szól.

Érted?

2019. jún. 23. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

"Nincs. Pusztulj el, hogy nem vagy képes használni a keresőt, 1000+ ilyen kérdés van."

Te meg egyszerű vagy, mint a bot, nem vagy képes felfogni az emberek érzelmi mélységét. :P

Az emberek beszélgetni akarnak, friss topikot indítani.

Ez a gyik, nem egy szakmai fórum. Ez ilyen szegény ember fóruma :P (poor mans's forum)

Egy szakmai fórumon engem is idegesítene, ha ugyanabban a témában napi 5 topik indulna. Elhiheted, hogyha a modikat zavarná, már rég törölnék az összeset.

De ha az ilyen naponta induló terhes vagyok / jó e a 14cm farok / lányok szeretitek-e hogyha... tartják életben az oldalt

Vedd el ezeket és a gyik 2 napon belül becsődöl.

Csak hogy tudd miről vakerálsz gyökér.

2019. jún. 23. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 ez ritka jó válasz volt. Tökéletes , lényegretörő, őszinte, király!
2019. jún. 23. 13:46
 15/18 anonim ***** válasza:

A noknek nagyreszt nincs huvelyi orgazmusa

Igy ha jo a kezed es a szad maris elonybe vagy.

A noknek kell az elojatek es ha te ebben profi vagy akkor kit fog

2019. jún. 23. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Na..

Szal ha jo vagy az elojatekban szansz ra idot energiat fantaziat akkor mar nem fog szamitani mekkora...

Az aki azt hiszi h a nagy faroktol jo a szex na az valszeg lilaja nincs arrol h a nok hogyan mukodnek...

2019. jún. 23. 14:14
 17/18 A kérdező kommentje:
12-es: ezen hogyan tudnék dolgozni?
2019. jún. 23. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#11es elég nagy bunkó vagy!!!

#1es vagyok és volt már dolgom ki mérettel ( volt barátom) mivel írták is hogy a nők többségének nincs vaginalis orgazmusa egyáltalán nem érdekelt a mérete mert jól bánt a kezével és a szájával, nekem se volt gond lecuppantani, jó volt..

Azért lett vége mert külföldön kapott álom munkát amit mindig is szeretett volna én pedig itthon dolgozom amit szeretek csinálni (óvónő, mielőtt valaki másra gondolna) a távolság miatt lett vége nem a mérete miatt 🤦

2019. jún. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!