Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A világ legjobb dolga a szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A világ legjobb dolga a szex? 22 l

Figyelt kérdés

Sokan azt válaszolják hogy a szerelem a világ legjobb dolga de szerintem ez nem így van.

A élet legjobb dolga a szex?

Hozzáteszem még nem szexeltem ezért én nem tudom megmondani biztosra hogy tényleg olyan jó-e mint amilyenek mondják.

De egy béna fiúval akinek nem áll fel meg korai magömlése van azzal tuti nem lehet jó a szex.

2019. jún. 22. 18:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem csak a második, első pedig a többváltozós korreláció -és regresszió számításnál a regresszió fv. tesztelése F-próbával.
2019. jún. 22. 23:42
 22/27 orton ***** válasza:
39%

Egyik legjobb dolga a szex.

22 évesen pedig semmi probléma ha szűz vagy, azért mert már valaki ordas nagy @urva volt 15 évesen is, most rosszul érzi magát emiatt.

Csupán legyen max 10 partnered és két hosszabb kapcsolatod legalább, amik 1 évnél tovább tartanak. Ennyi tapasztalatból bőven meríthetsz, hogy milyen férfit akarsz és kiismered a pasikat is. Így tuti jó férjet/élettársat találhatsz a jövőben.

2019. jún. 23. 00:19
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

A világ legjobb dolga az alvás.

A világ második legjobb dolga az evés.

A világ harmadik legjobb dolga a szex.

2019. jún. 23. 02:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Számomra zenészként a zene írása, és hallgatása adja a legnagyobb gyönyört. Ez számomra az önmegvalósítás része, a piramis teteje. Míg az orgazmus csak a létszükségletekhez tartozik, mint az evés meg az ivás.
2019. jún. 23. 03:21
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki aztán megtudod.. Szűzkva..
2019. jún. 23. 23:53
 26/27 orton ***** válasza:
Te mar aztan csak tudod...impotens ratyi
2019. jún. 23. 23:54
 27/27 anonim válasza:
Hát barátom, te már hivatalosan is ciki vagy. Majd menj be a kormányablakba átvenni a hivatalos cikiségi igazolványodat. Amin fel van tüntetve hogy miért vagy ciki, mennyire vagy ciki, és hogy mivel kell téged csúfolni. Ha 30 éves korodig sem sikerül elveszíteni akkor a társadalmi elvárások súlyos elmulasztása miatt vádat is emelhetnek.
2023. febr. 4. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!