Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A világ legjobb dolga a szex? 22 l
Sokan azt válaszolják hogy a szerelem a világ legjobb dolga de szerintem ez nem így van.
A élet legjobb dolga a szex?
Hozzáteszem még nem szexeltem ezért én nem tudom megmondani biztosra hogy tényleg olyan jó-e mint amilyenek mondják.
De egy béna fiúval akinek nem áll fel meg korai magömlése van azzal tuti nem lehet jó a szex.
Egyik legjobb dolga a szex.
22 évesen pedig semmi probléma ha szűz vagy, azért mert már valaki ordas nagy @urva volt 15 évesen is, most rosszul érzi magát emiatt.
Csupán legyen max 10 partnered és két hosszabb kapcsolatod legalább, amik 1 évnél tovább tartanak. Ennyi tapasztalatból bőven meríthetsz, hogy milyen férfit akarsz és kiismered a pasikat is. Így tuti jó férjet/élettársat találhatsz a jövőben.
A világ legjobb dolga az alvás.
A világ második legjobb dolga az evés.
A világ harmadik legjobb dolga a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!