Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A világ legjobb dolga a szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A világ legjobb dolga a szex? 22 l

Figyelt kérdés

Sokan azt válaszolják hogy a szerelem a világ legjobb dolga de szerintem ez nem így van.

A élet legjobb dolga a szex?

Hozzáteszem még nem szexeltem ezért én nem tudom megmondani biztosra hogy tényleg olyan jó-e mint amilyenek mondják.

De egy béna fiúval akinek nem áll fel meg korai magömlése van azzal tuti nem lehet jó a szex.

2019. jún. 22. 18:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Eléggé ciki igen. Mert annyira felgyorsult a világ, hogy 14 évesek 18-19nek néznek ki. És igen sokan már nem szűzek 20 alatt.
2019. jún. 22. 19:49
 12/27 anonim ***** válasza:
30%

De ki dönti el, mi a ciki? Ha azt mondom, ciki, hogy 25 évesen nincs gyereked, akkor elszégyelled magad, és holnap már szülsz? Autód van már? Saját ház? Ja, ez mind nem ciki, mert majd te tudod, miből mi legyen, csak a szüzesség ciki. Ennyit tudtok.

A szüzesség érték! Amelyik társadalom ezt képtelen felfogni, az agymosott és ki fog halni. Mint most a fehér ember.

2019. jún. 22. 20:04
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem. A szexnél vannak jobb dolgok is.
2019. jún. 22. 20:05
 14/27 anonim ***** válasza:
48%

Aham!

Kis pihenő után még egy "menet" ;-)

2019. jún. 22. 20:10
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha minden tokeletes, egy a hullamhossz, szabadon, oszinten vagytok egymassal es mar ismeritek magatokat elegge akkor igen, a legjobb dolog a vilagon, egeszen addig amig nem jon valami mas, ami jobb. Bar nekem nincs gyerekem, de gondolom pl szulonek lenni jobb, nemesebb, teljesebb elmenyt ad. Ha ugy vesszuk h az elerheto elvezetek kozul, akkor viszont egyertelmuen a legjobb tud lenni.
2019. jún. 22. 20:15
 16/27 A kérdező kommentje:
Biztos a világ egyik legjobb dolga lehet baba sírásra felkelni xd
2019. jún. 22. 20:17
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

Az biztos hogy a világ egyik legjobb dolga

32 N

2019. jún. 22. 20:46
 18/27 anonim ***** válasza:
Hogy jön most a babasírás a szexhez?
2019. jún. 22. 20:55
 19/27 anonim ***** válasza:
51%
Végre egy normális férfi a gyakorin! (Övező nevű felhasználó)
2019. jún. 22. 20:58
 20/27 anonim ***** válasza:

Szubjektív, hogy kinek mi a legjobb. Sokak számára pl. a gazdagság, a hírnév, a hatalom a legjobb.

Szerintem a szerelem a legjobb dolog. A szex akkor nagyon jó, ha azzal csinálod, akit a világon mindennél jobban szeretsz. Viszont érzelmek nélkül csak az ösztöneink kielégítése, semmi több. (Persze még úgy is jól esik, ezért csinálják sokan fűvel-fával.)

2019. jún. 22. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!