Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A világ legjobb dolga a szex? 22 l
Sokan azt válaszolják hogy a szerelem a világ legjobb dolga de szerintem ez nem így van.
A élet legjobb dolga a szex?
Hozzáteszem még nem szexeltem ezért én nem tudom megmondani biztosra hogy tényleg olyan jó-e mint amilyenek mondják.
De egy béna fiúval akinek nem áll fel meg korai magömlése van azzal tuti nem lehet jó a szex.
De ki dönti el, mi a ciki? Ha azt mondom, ciki, hogy 25 évesen nincs gyereked, akkor elszégyelled magad, és holnap már szülsz? Autód van már? Saját ház? Ja, ez mind nem ciki, mert majd te tudod, miből mi legyen, csak a szüzesség ciki. Ennyit tudtok.
A szüzesség érték! Amelyik társadalom ezt képtelen felfogni, az agymosott és ki fog halni. Mint most a fehér ember.
Aham!
Kis pihenő után még egy "menet" ;-)
Az biztos hogy a világ egyik legjobb dolga
32 N
Szubjektív, hogy kinek mi a legjobb. Sokak számára pl. a gazdagság, a hírnév, a hatalom a legjobb.
Szerintem a szerelem a legjobb dolog. A szex akkor nagyon jó, ha azzal csinálod, akit a világon mindennél jobban szeretsz. Viszont érzelmek nélkül csak az ösztöneink kielégítése, semmi több. (Persze még úgy is jól esik, ezért csinálják sokan fűvel-fával.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!