Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha küldtem neki meztelen kepet akkor muszáj vele szexelnem?
Megismertem fbon,belem jott a kis ördög mert nagyon jó pasi.
Küldtünk egymasnak képeket.
Egyiken sem latszik az arcom.
Holnapra beszéltük meg. De már nem akarom.
Vajon így vissza el a képekkel hogy úgymond atvertem?
Persze, muszáj. Gondolom szerződésbe foglaltátok, hogy ha képet küldök egymásnak akkor dugtok.
Ha nem akarod akkor nyisd ki a szád és mond el neki.
De ez a baj, hogy megbeszéltétek..
Az a minimum, hogy elnézést kérsz amiért átverted.
Szóval azért baj, mert ha egyszer megcsináltad és ilyen bizonytalan humbuk vagy akkor ezt bizony még 49 másik pasival is meg fogod tenni "mert jön a kis ördög" ... kis ördög az..
Korrektség az smafu?! Felizgulsz, szóban odaadsz mindent, aztán elszáll az izgalom és huss az ígéretnek.. legalább tanulnál az egészből, de nem. Te tuti nem tanulsz.. Te mit csinálsz tanulás helyett? Hát a képeidet és az azonosságodat félted, nehogy visszaéljenek vele! AZTA... micsoda magasságok.. Kislány! Áruld már el, hallottál-e valaha legalább hírből arról, hogy mi az az önzőség? ..Ááá, hogy nem? Na, pont te vagy az iskolapéldája!
Ennek a pasinak kb 5 szexpartnere van, nagyon jól néz ki.
Tehat nem fog összetörni a szíve.
Nem, nem nem. Nem a szíve összetörésén van a hangsúly, hanem azon, hogy te nem viselkedsz korrekt módon, és átvered.
Hibás dolog mérlegelni, illetve kompenzálni azért mert a férfinek több lehetősége van mint az átlagnak.
Lásd be, visszaélsz azzal, hogy női tested van, ez pedig alávaló dolog.
Ideje lenne elkezdened önismeretet gyakorolni, és fejleszteni a képességeid, hogy jobb emberré válj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!