Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a lányoknak ha egy fiú tapasztalatlan?
Attól még az a fiú is ugyan úgy tud szeretni.
Miért olyan nagy baj? Nekem volt olyan lány aki emiatt nem akart többet találkozni.
Pedig nem vagyok még olyan öreg, hogy ekkora baj legyen ez, meg én is szeretnék barátnőt, meg boldog életet egy nővel.
Ha meg túl tapasztalt akkor meg az a baj hogy sok nővel volt és kitudja milyen fertőzése van.
Légyszi lányok írjátok le hogy miért baj a tapasztalatlanság. Köszi!
Engem nem zavarna, még én is tapasztalatlan vagyok.
Mivel komoly kapcsolatot keresek, inkább attól félnék, hogy hamar rám unna a fiú és ki akarná élni magát, mással is ki szeretné próbálni és tapasztalatot szeretni.
Aki téged ezért elhagy vagy megaláz, azzal nincs több dolgod. Nem veled van a baj! Lépj tovább.
MINDENKI ELKEZDTE EGYSZER VALAHOL! :-)
Én is ilyen voltam, elmentem párszor prosthizon, azután senkit nem zavart.
(Tudom tudom, a prosti az ördög szövetségese)
(Kérdező, neked is javaslom, ezt el lehet titkolni, a tapasztalatlanságot nem)
#16 Szerintem legyèl büszke hogy tanìthatsz. Az emberben kódolva vannak a dolgok. Kèsőbb lehet sokkal jobb lesz,mivel a te vádjaidhoz / szokásaidhoz tanìthatod be először. Tudása majd kamatozik, technikája egyre tökèletesebb lesz, napròl napra!
Legalább nyomot hagysz a világban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!