Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a lányoknak akiknek alapból sötétebb a bőrük, nekik a nemi szervük is sötétebb?
Eddig csak képeken láttam sötétebb puncit, de nagyon vonzó a kinézete, főleg ha még ki is lógnak a kisajkai:D
Ez baj, hogy nekem ez nagyon tetszik?
Mit nem adnék hogy egy ilyet élőben megnézhessek:D csak az a baj hogy én nem vagyok olyan bátor hogy egy barnább bőrű lányt megszólítsak:(
21f
Félvér vagyok és igen, sötétebb a puncim.
Miért nem mersz megszólítani sötétebb bőrű lányt?
Persze olyat aki normális, de ez látszik a viselkedéséből. Nem minden cigány hülye meg neveletlen.
20/L
Én félig olasz vagyok, és igen, sötétebb. A bőröm inkább ilyen "karamellbarna", szóval a puncim is az.
De tényleg, miért nem mersz megszólítani egy ilyen lányt??
Lányok ha én most megszólítalak titeket visszaírtok? Nem!
Akkor miről beszélünk??
23/F
(jöhet üzi ha ti szólítanátok meg)
#5 nem azt mondta hogy üziben nem meri megszólítani, hanem a való életben.
A csajok többsége meg azért nem ír vissza/ismerkedik itt gyk-n, mert senkinek nem kell 22cm-es farkú, kigyúrt, a nőknek egy sóhajtással orgazmust okozó, 2 óráig szexet bíró pasi. Remélem érzed az iróniát...
Nekem kívül sötét belül rózsaszín babapunci
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!