Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül a szemébe ment, hogy tudom elhitetni vele, hogy nem direkt volt?
Figyelt kérdés
Ma átjött barátnőm, egész jól elvoltunk, és oda jutottunk hogy rajtam nem volt nadrág, és ő pedig előttem térdelve kényeztet. Nagy izgalomba voltál, és hatalmasat élveztem, és véletlenül a szemébe is ment meg az orrába is elég durván, ő elkezdett köhögni, nem nagyon volt jó kedve tőle, én elnézést kértem tőle, nem szólt semmit, de láttam rajta utána is hogy nincs jó kedve. Most tényleg megsértődött?Mit tegyek még hogy elhigyje nem volt szándékos hogy szembe, meg orrba lőttem?2019. jún. 20. 17:13
1/5 anonim válasza:
Nem kell tenned semmit, ha értelmes a lány, akkor magától is rájön, hogy nem direkt élveztél a szemébe. Ha nem, akkor meg jobban jársz, ha ott hagyod.
2/5 A kérdező kommentje:
Végülis ő piszkálta fel " az alvó oroszlánt" nem?
2019. jún. 20. 17:18
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy nem volt jó kedve, neked se lenne, főleg, ha a szemébe ment, az csíphet, éghet utána is. Ha mondtad, hogy ne haragudjon, nem volt szándékos, akkor ettől többet nem nagyon tehetsz. Adj neki egy kis időt, ennyi.
4/5 anonim válasza:
Most valaki kajak kiakad ezen? Fogsz egy zsepit is letorlod😂 vagy kimosod vizzel. Aki ezen kiakad, az tenyleg tul hisztis.
5/5 anonim válasza:
Pofozd fel és zavard el a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!