Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ha megnezitek egy nonek a mellet (akar csak egy pillanatra) akkor tetszik nektek a no? Ilyenkor a tobbi testreszet is szemugyre veszitek?
Ez szerintem elég alap filozofia. Ahhoz hogy el tudjam donteni, tetszik e a no, ahhoz eloszor meg kell nézni, nem gondolod? SZoval eloszor megézem mindenét, mellét, popsiját, arcát, alakját, es csak utána dontom el, hogy tetszik e.
Attol hogy bámulják a melleid, még nnem biztos hogy tetszel neki. Az is lehet, hogy csunya vagy, de jo nagyok a melleid, és csak azok tetszenek.
13 vagyok. A kérdést elovastam azért, csak a válaszokat nem :D
Hát valaki a kicsi és eltakart melleidet nézi, akkor lehet azért nézi, hogy "jé milyen kis mellekk" vagy nem is a melled nézi, hanem épp az arcod jon be neki és azt bámulja. Vagy lehet a combod firtatja a szoknya alatt.
Hát ez jelenti azt, hogy minden mellet megnéz (bár erre kicsi az esély).
Magamból kiindulva, ugye a szemem az vonzza, ami jobban ki van dobva. Ha nincs annyira kidobva semmi, viszont végignézem, akkor az már azért van mindenképp, mert tetszik a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!