Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új pasim közölte velem hogy tetszik neki ha feszül a hasam, ezért addig etet amíg el nem éri a célját, vagyis fel akar hízlalni, mit tegyek?
Menekülj!
És keress olyan pasit, aki nem akar megváltoztatni.
Beontessel is megdagadhat a pocid :)
Mi is azt csinaljuk, o szereti ha nagy a pocom en pedig azt elvezem hogy fajdalmat okoz nekem!:) A rabja vagyok!
Hát ez nagyon beteg. Mondd neki, hogy nem vagy hízómalac akár tetszik neki akár nem. Sokat tettél azért, hogy lefogyj, miatta ne hízz meg. Főleg ha neke se kényelmes. Meg nem is lenne geészséges könyörgöm, hogy néz már ki egy 100 kg-os nő. Undorító..
Hízzon meg ő ha akar, de téged ne etessen. Én ilyen kijelentés után együtt se maradnék vele..
Én 50 kg vagyok, meg 160 cm, párom mondta már, hogy hízhatnék, mert elég csontos alkat vagyok, de abszolút csak viccből mondta, nem komolyan. Eleve ha mondjuk izmos vagy akkor azt nehogymár zsírra váltsd, hogy neki megfelelj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!