Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden "sub" férfi ilyen "dom" nőt akar? Senkinek nem tetszik az én verzióm?
Határozott magas sportos nőként sokszor megtalálnak, kisebb termetű félénkebb esetlenebb férfiak, és persze őket ilyenkor a sub-dom dolog izgatja.
Az a gond hogy amire vágynak, az a felcsatolható használás, meg a korbácsolás, alázás, megverés ilyesmi...
Ez nekem egyáltalán nem tetszik.
Ami nekem bejönne, hogy pont hogy ilyenkor a nő vigyázz a férfire, a férfi ül a nő ölében, ő bújik a nőhöz, ő teszi a fejét a nő vállára, a nő hozza a döntéseket ő irányít, és ha baj van a férfi bújik a nő háta mögé.
Sajnos ez a verzió úgy láttam hogy inkább csak a bi nők "perverziója", és a férfiaknak a fentebb említett változatt tetszik, vagy nincs igazam?
Esetemben nincs!
Én Dom vagyok és épp az ilyen nők izgatnak mint Te is, egy törékeny, pici lányt nem izgalmas és kihívás subként tartani. A jelenlegi subom is magas, sportos, határozott és nagyszájú lány. Persze csak míg kettesben nem maradunk. Mindig jobban vonzott az ilyen nők uralom alá hajtása. Plusz nekem nem elfogadott a sub férfi létezése sem dominanciámból adódóan.
Tokre jo h nem ertelmezitek a kerdest ...
Kit erdekel h dominansnak vallod magad ha NEM ERRE.IRANYUL A KERDES???
Igen keves.olyan ferfi van aki felvalalja a feminim oldalat es atengedne az iranyitast ...
De ha eleg gyenge a pasi akkor lassan fokozatosan elerheted azt amit szeretnel
De ido es turelem kell hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!