Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden "sub" férfi ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden "sub" férfi ilyen "dom" nőt akar? Senkinek nem tetszik az én verzióm?

Figyelt kérdés

Határozott magas sportos nőként sokszor megtalálnak, kisebb termetű félénkebb esetlenebb férfiak, és persze őket ilyenkor a sub-dom dolog izgatja.

Az a gond hogy amire vágynak, az a felcsatolható használás, meg a korbácsolás, alázás, megverés ilyesmi...

Ez nekem egyáltalán nem tetszik.

Ami nekem bejönne, hogy pont hogy ilyenkor a nő vigyázz a férfire, a férfi ül a nő ölében, ő bújik a nőhöz, ő teszi a fejét a nő vállára, a nő hozza a döntéseket ő irányít, és ha baj van a férfi bújik a nő háta mögé.

Sajnos ez a verzió úgy láttam hogy inkább csak a bi nők "perverziója", és a férfiaknak a fentebb említett változatt tetszik, vagy nincs igazam?

2017. márc. 23. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Esetemben nincs!

Én Dom vagyok és épp az ilyen nők izgatnak mint Te is, egy törékeny, pici lányt nem izgalmas és kihívás subként tartani. A jelenlegi subom is magas, sportos, határozott és nagyszájú lány. Persze csak míg kettesben nem maradunk. Mindig jobban vonzott az ilyen nők uralom alá hajtása. Plusz nekem nem elfogadott a sub férfi létezése sem dominanciámból adódóan.

2017. márc. 23. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
amit te írsz az az igazi SUB DOM, amit a pasik akarnak az a szexuális fantázia ami heti egyszer feljön és fantázia terén izgatja őket, de amit te keresel azt nehéz lesz megtalálnod.
2017. márc. 23. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy nagy darab domináns férfi vagyok. 190 cm és 110 kg. Nagyon szeretem ha egy nő alárendeli magát nekem. Szeretem ha sexrabszolgaként viselkedik...
2017. márc. 23. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Tokre jo h nem ertelmezitek a kerdest ...

Kit erdekel h dominansnak vallod magad ha NEM ERRE.IRANYUL A KERDES???

Igen keves.olyan ferfi van aki felvalalja a feminim oldalat es atengedne az iranyitast ...

De ha eleg gyenge a pasi akkor lassan fokozatosan elerheted azt amit szeretnel

De ido es turelem kell hozza

2017. márc. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!