Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el a férjem?
Sziasztok! Végső kétségbeesésembe fordulok hozzátok. 4 éve vagyunk együtt párommal, 1 éve házasok. A baba az esküvő után szinte rögtön összejött, viszont azóta a szexuális életünk borzalmas... A terhesség alatt szinte semmi nem volt, azzal indokolta, hogy kismama vagyok, ez neki ilyen " szent állapot " ezt még el is fogadtam, pedig őrülten kívántam...
Azt mondta, hogy ha szültem, teljesen más lesz minden, visszatér a kedve, alig tudom levakarni magamról. Megszültem, a 6 hét alatt még csak azt se nagyon akarta, hogy orálisan kielégítsem, max hétvégén. Letelt a 6 hét, alig vártam, hogy szeretkezzünk, erre semmi.. nem akarja. Nem híztam el, már csak egy picit van kinyúlva a bőr a pocakomon, minden nap csinosan, rendbeszedve várom haza a munkából, mégsem. Aláirom, terhesség alatt, és utána is sokszor hisztis voltam, nyilván a hormonok, a kialvatlanság, de igyekszem kedves lenni, és úgy viselkedni mint a baba előtt.
Előtte több mint tökéletes volt a szex, azt mondta mindig, hogy nàlam többet senki nem adott neki soha, pedig 38 év ( ennyi volt amikor összejöttünk, én 26 )alatt volt màr pár nővel.
Nem szereti ha "beöltözök ", visszautasít ha kezdeményezek. Mit tudok csinálni, hogy újra a régi legyen minden?
Normális válaszokat szeretnék, és nem akarok lefeküdni mással, szóval légyszi ne írjatok privátba, hogy szívesen átveszitek a helyét.
Köszönöm.
Szexeltünk terhesség alatt, csak ilyen nagyon erőltetett volt, napokat " hisztiztem " előtte, hogy legyen valami. Utoljára szülés előtt pár nappal voltunk együtt, akkor ő kezdeményezett.
Én is arra gondoltam, hogy megcsalt, de tagadja.
Próbáltam vele beszélni többször is... amikor éppen olyan passzba kapom el, hogy lehet is, akkor jön valami hülye kifogással, de az esetek zömébe menekül minden kényes téma megbeszélése elől.
A bizalom már ilyenkor nagyon kényes téma... nyilván nálam is megingott.
Nem vagyok benne biztos, hogy nincs senkije, sőt, lefülelni sem tudnám, mert vállalkozó. Akkor jön-megy a munkahelyéről amikor akar.
Nem tudsz semmit sem tenni ellene. Miért jó az neked h ki kell harcolnod szinrte, h megd*gjon? Ne hisztizz ezért, hagyd rá egy kicsit a dolgot, mert nincs annál vágyölőbb ha patáriázol a szex miatt.
Nyilván nem fogja bevallani neked, h megcsal már a gyerek miatt sem, de ez biztos h van más is az életében. Nagyon sajnálom.
L
És szerintetek hogy tudnám rajtakapni?
Megőrít ez a bizonytalanság. Este nem mászkál el, max nappal tud félre lépni, de eddig akárhányszor elnéztem a munkahelyére, mindig ott volt, pedig sokszor nem szóltam, hogy bemegyek.
Nem szeretnék egy olyan házasságban élni ahol kevés vagyok... :/
Lehet h a munkahelyén letudja bonyolítani a viszonyát. És nem tudsz minden percéről.
Állítsd a férjednek azt határozottan, h tudsz mindenről kár tagadnia tovább, mert pár ismerősöd látta őket, és a nő is jelezte már apró jelekkel feléd. Vmi ilyesmit. Biztos azt fogja hinni h lebukott, és vallani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!