Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csábítsam" el a férjem?
necc combfix csipkés tanga pucsíts... nálam mindig bejön ez a combo!!
:D
20L
Találj hobbit magadnak, legyen még jobban saját életed, saját érdeklődési köröd, saját dolgaid.
Legyél szép, csinos, otthon is, utcán is, mindenhol.
Hülyeségnek tűnik, de így van, a férfiak jobban futnak az önállóbb nők után, mint a "házimacskák" után.
Tapasztaltam.
Én a "házicicája" voltam, rám se bagózott, mikor elkezdtem élni az életemet, állandóan utánam kezdett futkosni, bókolt, fogdosott még a boltban is.
A férfi nagy vadász, és jobban szereti, ha koslatni kell a zsákmány után.
12:14 Tanúsítom így van. Az olyan csaj amit könnyű megszerezni sosem érdekelt annyira nagyon.
19/F
Pusztán a neccharisnya, pucsítás nem lesz elég egy fásult férjnek... 8-[[
Próbálj alapvetően változtatni :
- otthon is legyél csinos, illatos, jólápolt...
- az otthoni ruhád legyen csinos, tiszta, divatos...
- legyél kedves, mosolygós, jókedvű reggel is, este is...
- légy érdeklődő, hallgasd meg a gondjait, munkahelyi ügyeit...
- főzz neki finom, fűszeres ételeket (elég sok szexre csábító étel létezik)...
- hétvégén rendezz otthon "romantikus estét" : meghitt gyertyafényes vacsora, vermouth, illatos aromaolaj-mécses, illatos habfürdőzés, kellemes zene, a többi jön majd magától...
- hetente-havonta egyszer csináljatok magatoknak 1 szabad napot (gyerekektől mentesen), amikor csak ti ketten sétálni mentek, moziba, vacsorázni vagy beültök egy sörözőbe...
Ami totálisan rontja a házaséletet :
- NE szólítsátok egymást "papának" ill. "mamának", ennél nincs lelombozóbb, ugyan ki a fene akar a "mamájával" szexelni?!...
- NE szőrteleníts, krémezz, fesd a hajad, kozmetikázz a férjed előtt!!! Nagyon kiábrándító látni, hogyan szeded le a szőreidet : csak a végeredmény tartozik a pasikra!...
- NE vécézz a párod előtt!!! (Igen, vannak, akiknek ez természetes, pedig roppant kiábrándító a látvány!)...
- NE dorongold le mindenért a párod!!! Rémesen kiábrándító egy üvöltöző hárpia, az ilyentől minden pasi menekül (egy másik nő karjaiba, aki kedves, mosolygós, megértő és jókedvű)...
SZÓVAL : nézz magadba, mert lehet te vagy az oka az elhidegülésnek, ha OKOS vagy meg tudod tartani a párodat!
(Egy nő, aki 34 éve él boldog házasságban.) :-DDD
Figyelj!
Lehet olyan is, hogy valamiért "nem megy" neki!... :-[
Túl fáradt, stresszes a munkája, magas a vérnyomása és a gyógyszerei miatt...
Lehetséges, hogy ez van a háttérben, de szégyelli bevallani!
Jó lenne ezt kideríteni, mert van erre is megoldás, sokféle gyógyszer van már manapság...
VAGY : ha nem átmeneti libidó-zavar, akkor más nem marad, mint hogy BARÁTNŐJE VAN???... 8-o
Ennek vannak apró de félreérthetetlen jelei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!