Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Orulnetek ha a parotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Orulnetek ha a parotok csakugy ejjel elkezdene leszopni álmotokban? Vagy ha pl fáradtak vagytok vagy rossz kedvetek van akkor kiakadnátok?

Figyelt kérdés
Ki szeretném probalni milyen ezzel kelteni valakit, de felek hogy nem tetszik majd neki 18L
2019. jún. 19. 10:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

persze a férfiasság azt mondatja velem, hogy persze, de a sok év tapasztalat meg azt, hogy hagyj békén, alszom, fáradt vagyok, ideges vagyok

tudod mit kell tenned?

Fel kell dobnod, fel kell pörgetned, egy jó napot kell okoznod neki, jó kedvre deríteni és aztán egy szuper szex!

2019. jún. 19. 13:05
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem inkább reggel felé próbáld, ne az éjszaka kellős közepén. És lehetőleg hétvégén, ne hétköznap, amikor rohanni kell a munkába/iskolába. Legalábbis az első alkalommal én így csinálnám. Aztán ha bejön neki, akkor lehet máskor is persze. :)
2019. jún. 19. 13:52
 13/24 anonim ***** válasza:
16%
Aki a nő, aki csak szopik, utána meg beleül, az mi a sz.rtól izgul fel, és mit élvez ebben? Erre olyan kíváncsi lennék....
2019. jún. 19. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem lány vagyok hogy az ilyenen kiakadjak!

Én imádnám de sosem kaptam és nem is kapok ilyent.

35F

2019. jún. 19. 14:38
 15/24 A kérdező kommentje:
13as te nem élvezed a szopást? Szerintem teljesen fel lehet izgulni csak attól ha csak nézel egy farkát, nem hogy attól hogy leszopod
2019. jún. 19. 14:41
 16/24 Mickbro ***** válasza:
Naná, nincs ennél jobb ébresztő.
2019. jún. 19. 22:17
 17/24 anonim ***** válasza:

#13 vagyok.

Szeretem csinálni, de nem izgulok fel tőle. És annyira nem szeretem azért, hogy mindenféle viszonzás nélkül ennyivel megelégedjek, hogy szophattam, hurrá...

2019. jún. 20. 07:15
 18/24 Stargate fan válasza:

Nekem volt olyan már párszor hogy arra keltem fel hogy a barátnőm rajtam lovagol/hozzám dörgöli magát miközben rajtam ül.

A legjobb érzés a világon, amikor így kelek fel.

2019. jún. 20. 09:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

13-as, elképzelem, hogy milyen lehetsz az a valóságban.

[link]

Egy élmény lehet veled.

2019. jún. 20. 16:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Az a baj tudod, hogy egy anonim oldalon bármit mondok, hozzám vághatod, hogy kamu, így kár bárminek az ellenkezőjét bizonygassam, hiába tudom, hogy rohadt messze jársz a valóságtól.

Sok fa$zt leszoptam már, hidd el, nem okoz problémát. Száraz puncival, csiklóorgazmus nélkül beleülni a fa$zba, viszonzás nélkül szopni, mint a kis szolgalelkek, na az nem az én terepem... Ha ebből az következik, hogy szarul nézek ki, és fap¡na vagyok, akivel csak takaró alatt, háton fekve, lekapcsolt villanynál, akkor legyen (fuck logic....)

2019. jún. 20. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!