Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Orulnetek ha a parotok csakugy ejjel elkezdene leszopni álmotokban? Vagy ha pl fáradtak vagytok vagy rossz kedvetek van akkor kiakadnátok?
persze a férfiasság azt mondatja velem, hogy persze, de a sok év tapasztalat meg azt, hogy hagyj békén, alszom, fáradt vagyok, ideges vagyok
tudod mit kell tenned?
Fel kell dobnod, fel kell pörgetned, egy jó napot kell okoznod neki, jó kedvre deríteni és aztán egy szuper szex!
Nem lány vagyok hogy az ilyenen kiakadjak!
Én imádnám de sosem kaptam és nem is kapok ilyent.
35F
#13 vagyok.
Szeretem csinálni, de nem izgulok fel tőle. És annyira nem szeretem azért, hogy mindenféle viszonzás nélkül ennyivel megelégedjek, hogy szophattam, hurrá...
Nekem volt olyan már párszor hogy arra keltem fel hogy a barátnőm rajtam lovagol/hozzám dörgöli magát miközben rajtam ül.
A legjobb érzés a világon, amikor így kelek fel.
Az a baj tudod, hogy egy anonim oldalon bármit mondok, hozzám vághatod, hogy kamu, így kár bárminek az ellenkezőjét bizonygassam, hiába tudom, hogy rohadt messze jársz a valóságtól.
Sok fa$zt leszoptam már, hidd el, nem okoz problémát. Száraz puncival, csiklóorgazmus nélkül beleülni a fa$zba, viszonzás nélkül szopni, mint a kis szolgalelkek, na az nem az én terepem... Ha ebből az következik, hogy szarul nézek ki, és fap¡na vagyok, akivel csak takaró alatt, háton fekve, lekapcsolt villanynál, akkor legyen (fuck logic....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!