Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy férfi egész életében egy nővel legyen?
Ismerek ilyet.
Én nem vagyok ilyen, bár talán valaha szerettem volna, ha így történik.
Szerintem ez sok dolgon múlik, pl. az illető természetén, a hozzáálláson, a viszonzáson.
Én viszonylag későn jöttem össze a barátnőmmel, 20 évesen. Előtte, párkapcsolaton kívül nem is akartam lefeküdni mással. "Tartogattam" magam az igazinak.
Nyálasan hangzik, de én elb*szottul romantikus vagyok, szóval más lányok egyáltalán nem érdekelnek, ezen nem is tervezek változtatni.
"Nyálasan hangzik, de én elb*szottul romantikus vagyok, szóval más lányok egyáltalán nem érdekelnek, ezen nem is tervezek változtatni."
Majd meglátjuk, hogy ezzel mire mész. A csajok szeretik ezt kihasználni.
Kívánom, hogy ne legyen igazam, de sajnos vannak a játéknak szabályai, amelyeket bármennyire jófej meg rendes az ember, nem tehet úgy, mintha nem létezne. Vagyis tehet úgy, de attól még meg fogja szívni általában sajnos.
Pedig hidd el, én is szeretnék egy olyan világban élni, ahol boldogulni lehet az általad felvázolt stílussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!