Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem miért nem akar szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért nem akar szexelni egy lány sem?

Figyelt kérdés

Általában fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok, és egy kicsit vékony testalkatom van. De magas vagyok, és nem vagyok ronda, sem buta.

Általában azt szokták rám mondani, hogy rendes és normális és lelkiismeretes vagyok.

Miért nincs sikerem a lányoknál?

Gondolom a rendes, és nem felszínes lányoknál lehet nekem esélyem, de őket hol találom?

2019. jún. 17. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Számtalan oka lehet ennek, de nem ismerlek, így nem tudom megmondani, mi lehet a gond.🙈
2019. jún. 17. 20:31
 2/11 anonim válasza:
Járj el sokat otthonról . Buliban is lehet normális lánnyal találkozni
2019. jún. 17. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
5%

"Gondolom a rendes, és nem felszínes lányoknál lehet nekem esélyem, de őket hol találom?"

Fiam, a mesekönyvekben. A magyar nők között egy sincs ilyen.

F, 39

2019. jún. 17. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

A pasik amikor nem talának lányt hajlamosak csak a külső tulajdonságaikban keresni a hibát. Amivel viszont neked nincsen semmi baj, nekem ez az ideálom: vékony, kicsit kisfiúsabb arcú, magas srác.

Szóval 2 lehetőség van: vagy a személyisegedben van valami defekt vagy nagyon rossz helyen keresgélsz.

2019. jún. 17. 20:32
 5/11 anonim válasza:
hát de vannak
2019. jún. 17. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
6%
Lehet hogy nem vagy jóképű.Ha az lennél,akkor a nyílt utcán is dughatnád őket.
2019. jún. 17. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

"Általában fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok, és egy kicsit vékony testalkatom van."

Kisfiúnak nézel ki, nem vagy elég férfias.

"Általában azt szokták rám mondani, hogy rendes és normális és lelkiismeretes vagyok."

Ez nem számít, ilyen belső tulajdonságokkal férfias külsővel bejönnél a lányoknak.

"Miért nincs sikerem a lányoknál?" Azért, mert nem indítod be a lányok szexuális fantáziáját a vékony testalkatoddal. Barátként tekinthetnek rád, de férfiként nem és ez a gond.

"Gondolom a rendes, és nem felszínes lányoknál lehet nekem esélyem, de őket hol találom?"

Fejezd be a lányok hibáztatását, veled van a probléma, oldd meg és nem lesz gondod a csajozással! Gondolj bele hogy a te vékony testalkatoddal biztonságban érezné melletted magát egy lány az utcán? Vonzónak találná az izom nélküli csupasz felsőtestedet? Nem. Konditerem és új étrend!

2019. jún. 17. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:

"Amivel viszont neked nincsen semmi baj, nekem ez az ideálom: vékony, kicsit kisfiúsabb arcú, magas srác."

Ez hülyeség. A kérdezőnek mondom hogy ezt ne higgye el! Ezt a választ nem nő írta szerintem.

2019. jún. 17. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:

De, nő írta:)

Mindannyian mások vagyunk, sok csajnak a 60+os pasi jön be, másoknak a macis, kövér alkat, akkor megis miért olyan hihetetlen hogy egy nőnek a vékony pasi is bejöhet?!

2019. jún. 17. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is bejönnek a kisfiúsabb arcú, vékony, magas pasik.

Volt ilyen barátom is.

Mindenkinek más az ízlése, fogadd el!

2019. jún. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!