Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány meg akar taposni magassarkúban, az mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Egy lány azt mondta,megtaposna magassarkúban.
De az nem veszélyes?Ha rámtapos erősen,a magassarkú nem okoz sérülést?Én félek hogy átlyukasztja vele a belső szerveimet vagy ilyesmi
2019. ápr. 29. 02:05
1/8 anonim válasza:
engem az jobban izgatna, ha mezitlab allna rajtam :D amugy ha nem a teljes sulyat helyezi a sarokra akkor nem lesz gond. meg az izmokat amugy sem lehet olyan konnyen atlyukasztani, rugalmasak. de a bordad eltorheti, ha ugralni kezd😂
3/8 anonim válasza:
Nagyon veszélyes; Leeshet, ha nem kapaszkodik! :-)
4/8 anonim válasza:
Attól függ hova áll
Illetve ha nem ugrál rajtad semmi bajod nem lehet
5/8 anonim válasza:
Szerintem ezzel nem érdemes próbálkozni, mert veszélyes.
Még mezítláb is, bár úgy szexi.
6/8 anonim válasza:
Kérdezd a múltjáról. Ha veled csinálná először semmi képp se engedd ha tudatlan. Pl ha kellő képpen megtapossa a bal here körül lévő fontos ereket, abból igen komoly bajod lehet. Ha utánna olvasol ennek, nem kizart hogy a kedved is el egy tőle, vagy legalábbis biztosan körültekintő leszel.
8/8 anonim válasza:
Megismernem azt a lanyt nekem ugralhatna a nemiszervemen akar tusarkuval is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!